Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anne Vedder over kraamtranen: 'Ik kan overal om huilen'

'Tranen van geluk als ik naar kleine Maas kijk'

Anne Vedder en Stephan Leicher zijn op 3 april de trotse ouders geworden van zoontje Maas. Anne is dolgelukkig met de komst van haar zoontje en dat levert haar ook enorm veel kraamtranen op. In een openhartige post op Instagram vertelt ze hier meer over.

Social media

Op Instagram vertelt Anne uitgebreid over haar kraamtranen. Toch twijfelde ze even of ze dit wel moest delen op social media. "Ik heb er lang over nagedacht om deze post wel of niet te plaatsen, want je deelt immers toch alleen de allerbeste foto's op social media?", begint ze haar bericht. "Maar toen dacht ik: goed om dit te plaatsen, want ik ben vast niet de enige die hier last van heeft. Kraamtranen."

Kraamtranen

Anne deelt ze erg emotioneel is en daarom maar een grote doos met tissues naast haar bed heeft gezet. "Want ik kan werkelijk overal om huilen. Ik hou niks droog, ben echt zo emotioneel. Tranen van geluk als ik naar kleine Maas kijk, als ik de foto's van de bevalling kijk, stromen de tranen over mijn wangen, maar ook als Stephan met Maas ligt."

Door de vele geluksmomenten die Anne op een dag meemaakt, kan ze het niet droog houden. "Vooral als Maas mij aankijkt en ik weer besef: ik ben gewoon zijn moeder. Dit mooie mensje blijft voor altijd in mijn leven en voor hem zijn Steef en ik de belangrijkste mensen. Dit besef vind ik zo overweldigend."

Trots

Anne heeft op zakelijk gebied enorm veel bereikt de afgelopen acht jaar. Iets waar ze enorm trots op is, maar Maas is toch wel haar grootste trots. "Waar ik het meest trots op ben in mijn leven is dat ik de moeder van Maas ben geworden ❤️." Awh!

Fotografie: Martijn Senders @studiomartijnsenders