Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Imke openhartig: 'Ik ging van het ene uiterste naar het andere uiterste'

Na het programma zat Imke er doorheen, maar inmiddels heeft ze zichzelf weer teruggevonden.

Imke Roose kennen we allemaal als een van de spraakmakers van het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Haar deelname aan het programma is alweer vier jaar geleden, maar de negatieve aandacht die ze destijds ontving, kan ze zich maar al te goed herinneren. Op Instagram vertelt ze over haar tijd na het programma.

TikTok

Onlangs deed Imke haar verhaal al in een TikTok-video. Ze vertelt in de video dat ze er na het programma compleet doorheen zat. Dagelijks kreeg ze online haat en bedreigingen toegestuurd, wat er bij de realityster flink inhakte. Ondanks dat ze door deze periode naar eigen zeggen een stuk sterker is geworden, was het een helse tijd.

Openhartig

Na haar TikTok-video doet Imke nu ook op Instagram een boekje open over de lastige periode na haar deelname aan Ex On The Beach. Imke schrijft op Instagram dat ze na haar deelname in een rollercoaster van emoties terecht kwam. "Ik had hiervoor al een heel turbulente periode achter de rug en impulsief meedoen aan een programma was misschien niet echt mijn meest strategische zet..." schrijft Imke.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IMKE ROOSE (@imke_roose)

Grote impact

Ondanks de goede begeleiding op het eiland, schrijft Imke dat haar deelname een grote impact heeft gehad op haar leven. Ze geeft toe dat ze merkte dat ze na het programma vaak naar een bepaalde 'kick' zocht. "Ik ging van het ene uiterste naar het andere uiterste. Ook op vlak van fillers en botox", laat ze weten. Volgens haar was destijds negatieve aandacht ook positieve aandacht, al hoewel ze daar nu heel anders over denkt.

Imke schrijft hoe ze er nu tegenaan kijkt. "Jaren later ben ik o zo blij dat ik in zie dat ik echt mezelf wat wijsmaakte met mijn 'ideaalbeeld'." Een jaar geleden liet ze dan ook al haar fillers en botox verwijderen. Ze laat weten dat ze zelf vindt dat 'naturelle Imke' af en toe nog wel wat hulp van fillers en botox kan gebruiken, maar dit niet meer doet zoals toen. "Ik ben zo dankbaar dat ik nu weer nuchter in het leven sta en mezelf terug vond", schrijft ze.

Bewustwording creëren

Ze sluit haar verhaal af met: "De reden dat ik dit deel, is om bewustwording te creëren en andere niet dezelfde fouten als mij te laten maken. Een ingreep kan altijd fout lopen en er is niet altijd een weg terug." Wij vinden het knap van Imke dat ze zich zo openstelt en haar verhaal durft te doen. You go girl!

Bron: Instagram @imke_roose | Beeld: MTV