Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! EOTB's Imke laat lipfillers verwijderen

Looking good!

Imke Roose kennen we natuurlijk allemaal als een van dé spraakmakers van Ex On The Beach: Double Dutch. Naarmate de afleveringen vorderde, kreeg ze dan ook bakken met kritiek over zich heen. Zo kreeg ze toentertijd bijvoorbeeld al te horen dat haar lippen 'extreem' waren. En hoewel de beauty dat in het begin allemaal wel wat mee vond vallen, heeft ze nu dan toch haar lipfillers laten verwijderen. Enne: she's looking a-ma-azing!

Lipfillers

Tijdens haar deelname aan Ex On The Beach kreeg de Belgische schone heel wat kritiek op haar uiterlijk. Enne, Imke zelf snapte dat enigszins ook wel. Zo vertelde ze zelf ook dat ze haar lippen 'extreem' vond lijken op de televisie, maar dat als mensen haar tegenkwamen in real life, ze het eigenlijk wel mee vonden vallen. Toch vond Imke het tijd voor wat verandering, en heeft daarom recent besloten om haar lipfillers na al die jaren te verwijderen. En daar kunnen we in één woord wel wat over kwijt: wauw!

Transformatie

Op Instagram deelt Imke een before- en afterfoto van de kliniek waar ze is geweest om haar lipfillers te laten verwijderen. "Imke haar lippen waren overfilled door een andere dokter. Daardoor hebben we ze laten dissolven met hyaluronidase", zo staat in het bericht van de kliniek. Maar als we naar de foto's kijken zien we dat er nog iets anders is veranderd aan Imke haar gezicht. Ook daar geeft de kliniek wat meer informatie over: "We hebben ook nog een HIFU-treatment gedaan om zo haar gezichtscontouren wat meer te definiëren. 🙌"

Reacties

Volgers en vrienden staan – net als wij – versteld van het resultaat. Zo reageert onder andere Lie Meurs: "WOW!!!!" En Aleksandra Jakobczyk: "Wauwie😍" Anderen reageren met: "Wauw veel mooier zo😍", "Zoveel beter😍" en "Heel mooi zoo en wat een verschil😍" Looking good, Imke!

Bron: Instagram @imke_roose | Beeld: MTV, Instagram @imke_roose