Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trotse tante Esther Vedder laat van zich horen: 'Nu al zo trots'

Aahw!

Deze week is Anne Vedder bevallen van haar eerste zoontje samen met lover Stephan Leicher. Haar tweelingzus Esther Vedder is daarmee trotse tante geworden. Op Instagram deelt ze dan ook een lief berichtje én een aantal prachtige foto's.

Anne bevallen

Gisteren maakten Anne en Stephan het heugelijke nieuws bekend dat ze ouders zijn geworden. Op Instagram deelden de kersverse parents dat Anne is bevallen van hun eerste kindje. Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen. “Welcome to the world Maas Robbie Vedder Leicher 💙 03-04-24″, schrijven zijn ouders. De kleine man is op 3 april 2024 ter wereld gekomen. Ook deelden Anne en Stephan de allereerste gezinskiekjes met hun zoon. Cuteness overload! 

Tante geworden

Nu Anne is bevallen, is haar zus Esther Vedder natuurlijk tante geworden! Enne, daar is ze ontzettend trots op. "Woorden kunnen niet beschrijven hoe bijzonder het is om tante te worden van het aller mooiste jongetje wat ik ooit heb gezien ❤️", schrijft ze op Instagram. Daarbij deelt Esther een serie lieve kiekjes van de eerste ontmoeting met haar neefje. Zo cute!

"Welcome to the world lieve, mooie Maas. We love you to the moon and back 💫", gaat ze verder. "En nu al zo trots op jouw lieve mama." Aahw!

Frankie

Afgelopen augustus is Esther zelf trotse moeder geworden van haar eerste kindje. Op 28 augustus 2023 kwam haar dochtertje Frankie Anna de Ling geboren. “You are so loved little girl 🕊”, schreef de twin of gold destijds bij een reeks prachtige foto’s van het gezin. Enne, met de naam van de kleine meid werd het meteen duidelijk dat ze vernoemd is naar Esthers zussen Franka en Anne! Inmiddels is de kleine Frankie alweer ruim een half jaar oud en heeft ze er dus een neefje bij. Te leuk!

Bron: Instagram @esther.vedder, Grazia archief | Beeld: NL Beeld