Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Anne Vedder bevallen van zoontje

'Welcome to the world'

Beschuit met blauwe muisjes voor Anne Vedder en Stephan Leicher! De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje. Op Instagram delen ze het blije babynieuws en de eerste gezinskiekjes – enne, die zijn té lief!

Maas Robbie

Op Instagram delen de kersverse parents dat Anne is bevallen van hun eerste kindje. Het jongetje heeft een prachtige naam gekregen. "Welcome to the world Maas Robbie Vedder Leicher 💙 03-04-24", schrijven zijn ouders. De kleine man is gisteren dus ter wereld gekomen. Ook delen Anne en Stephan de allereerste gezinskiekjes met hun zoon. Cuteness overload! 

Felicitaties

De kersverse ouders kunnen rekenen op een heleboel felicitaties onder de post. "Aaahw gefeliciteerd met jullie knappe Maas", schrijft iemand. "Gefeliciteerd met jullie knappe wondertje! Prachtig 🤍🤍🤍", reageert een ander. Verder laten ook bekende vrienden als Ann Dominique, Maria Tailor en Emma Heesters felicitaties achter. En ook namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd met de kleine Maas!

Laatste loodjes

Gisteren deelde Anne nog een aantal prachtige foto's van haar babybuik, en stond ze stil bij de laatste loodjes. "Ik kan niet omschrijven hoe raar het is dat er gewoon een mensje (een MENSJE) in mij zit die helemaal af is, die ik straks in mijn armen kan houden, kan vasthouden”, schreef Anne op the gram. “Negen maanden lang in mij heeft gezeten, alles samen met mij heeft gedaan en straks gewoon op de wereld is en niet meer is weg te denken uit ons leven.”

“Ik kan niet wachten om hem de wereld te laten zien, zijn lieve familie te laten ontmoeten. Ik ben nu al een emotioneel hoopje, laat staan de komende dagen 🙈”, deelt ze. “I can’t wait to meet you, it’s almost time baby boy. 💙”

Bron: Instagram @annevedder | Beeld: Martijn Senders @studiomartijnsenders