Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air! Monica Geuze heeft een nieuwe vriend

'Ik ben heel blij'

Monica Geuze is weer gelukkig in de liefde! Dat heeft de presentatrice in haar eigen podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met bestie Kaj Gorgels maakt, vertelt. Wie haar nieuwe vlam is, houdt Monica echter nog even geheim.

Vriendje

In de nieuwste aflevering van Geuze & Gorgels heeft Monica Geuze leuk nieuw. "Ik heb weer een vriendje", deelt de presentatrice. Behalve dat ze weer happily in love is, wil Mo niet veel kwijt over haar liefesleven. "Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt." Wel vertelt ze dat ze helemaal in de wolken is met haar nieuwe vriend. "Ik ben heel blij en dat is het." Aahw!

Nog pril

De nieuwe romance is nog heel erg pril, dus wij snappen wel dat Monica haar lover voorlopig even privé wil houden. Toen de podcast werd opgenomen, zo'n twee weken geleden, had ze namelijk nog maar anderhalve week een relatie met haar nieuwe liefde. Kaj had hem destijds ook nog niet ontmoet, maar dat stond na de opnames van die bewuste aflevering op de planning. "Ik denk echt dat je hem zo aardig vindt", zei Monica tegen haar beste vriend.

De Bachelor

Terwijl Monica zelf dus weer gelukkig is in de liefde, kunnen we op Videoland wekelijks zien hoe ze Paul en Rien begeleidt in hun zoektocht naar ware liefde in De Bachelor. Dit seizoen zijn er niet één, maar twee mannen die de rol van bachelor vervullen. Dit betekent dat er niet alleen dubbel zoveel dames meedoen, maar dat we ook op dubbel zoveel romantiek, lust en dates kunnen rekenen.

Enne, volgens Monica, die het natuurlijk allemaal van dichtbij heeft meegemaakt, kan het ook nog wel eens tot de nodige drama leiden. "In de praktijk loopt het natuurlijk heel veel risico om een beetje rommelig te worden”, zei ze eerder tegen RTL Boulevard. “Maar rommelig kan ook gelijk staan aan een beetje juicy.” And we love that!

Bron: Geuze & Gorgels, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld