Hoogzwangere Anne Vedder showt babybuik: ‘It’s almost time’

'Ik kan niet wachten om hem de wereld te laten zien'

Afgelopen december maakten Anne Vedder en lover Stephan Leicher het heugelijke nieuws bekend dat ze samen een kindje verwachten. Inmiddels is de twin of gold hoogzwanger en kan de kleine man elk moment ter wereld komen. Op Instagram staat Anne nog even stil bij de laatste loodjes én deelt ze een aantal prachtige foto’s.

Negen maanden

Het is aftellen voor Anne en Stephan! “Ik kan niet omschrijven hoe raar het is dat er gewoon een mensje (een MENSJE) in mij zit die helemaal af is, die ik straks in mijn armen kan houden, kan vasthouden”, schrijft Anne op the gram. “Negen maanden lang in mij heeft gezeten, alles samen met mij heeft gedaan en straks gewoon op de wereld is en niet meer is weg te denken uit ons leven.”

De Vedder & Vedder-eigenaresse is dan ook helemaal ready voor haar kleine spruit. “Ik kan niet wachten om hem de wereld te laten zien, zijn lieve familie te laten ontmoeten. Ik ben nu al een emotioneel hoopje, laat staan de komende dagen 🙈”, deelt ze. “I can’t wait to meet you, it’s almost time baby boy. 💙”

Babybelly

Nu het einde van haar zwangerschap nadert, was dit voor Anne natuurlijk hét moment om haar prachtige babybuik nog even vast te leggen. Ze deelt daarom een aantal prachtige analoge kiekjes van een pregnancy shoot, waarbij haar babybelly goed te zien is. Wauw! “Een van de meest bijzondere shoots ooit ❤️”, zegt ze erover.

Enne, stiekem had ze ook iets van haar vriend bij zich. “Sorry Stephan dat je kleding nog steeds onder het zand zit. 😅” Ha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

Groeiende buik

Midden december maakten Anne en Stephan bekend dat ze een kindje verwachten. Anne ging destijds al bijna haar derde trimester in en had daarvoor telkens haar babybuik verhuld. Iets waar ze op Instagram eerder al openhartig op terugblikte. “Het merendeel van mijn zwangerschap heb ik m’n buik niet omarmd, maar juist verhuld. Ik voelde me in plaats van heel sexy, juist dikkig en dat ik een beetje zo’n net-niet-buikje heb.” Gelukkig is dat inmiddels helemaal anders en showt ze vol trots haar groeiende babybuik. Heel veel succes met de laatste loodjes, Anne!

Bron: Instagram @annevedder | Beeld: Martijn Senders @studiomartijnsenders

Laatste nieuws