Dit deed Big Brother-winnares Jill met het prijzengeld

Waar is die €70.000 eigenlijk naartoe gegaan?

Ze streed in de jungle met haar team ‘Si Deng Babes’ in Echte Meisjes in de Jungle, maar we kennen haar allemaal als Big Brother-winnares. We hebben het natuurlijk over Jill Goede. Maarre, wat heeft ze eigenlijk met die flinke smak geld gedaan die ze hiermee won? Ze vertelt het in Realitea.

Big Brother-winnaars

Hoewel Jill van tevoren dacht niet heel lang in het Big Brother-huis te blijven zitten, wist ze er met de winst vandoor te gaan. En die winst was zeker geen klein bedrag. Zo wist ze het huis te verlaten met een bedrag van €70.405.50. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met het prijzengeld? We really like to know

“Het is allang op”, klapt Jill direct uit de school bij Fawry op de bank. “In het eerste jaar was het zo op.” Maar waar ze al dat geld aan heeft besteed? “Ik heb een nieuwe auto gekocht”, vertelt Jill. Daarnaast ging ze ook op zichzelf wonen. “Ik heb m’n hele huis ermee ingericht”, aldus de realityster.

Eerder blikte de winnares in Terug Naar Toen ook al eens terug op haar deelname aan Big Brother. In de video zagen we dat er werd gevraagd wat er met het prijzengeld is gebeurd dat ze gewonnen heeft. “Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan”, hoorden we Jill toen zeggen. Wait, what?! Daaruit kunnen we dus opmaken dat Jill ook een groot deel van haar prijzengeld heeft moeten afstaan aan de staatskas.

Uitstel van de bruiloft

In een vragenrondje in Jill haar Instagram Stories kwamen we onlangs ook te weten hoe het nu staat met de trouwplannen van de twee. Wanneer een nieuwsgierige volger vraagt wat de status is, legt Jill uit dat de bruiloft eigenlijk gepland stond voor september dit jaar, maar ze toch hebben besloten dit nog even uit te stellen.

”We hebben toch samen besloten dit in 2025 te doen, dan hebben we alle tijd en genoeg tijd om te sparen, want onze wensen waren best duur”, legt ze uit. Inleveren op hun droombruiloft? Dat ziet het happy couple niet zitten. ”We willen onze wensen echt graag laten uitkomen”, aldus Jill. Nog even doorsparen dus!

Voorlopig heeft Jill heel andere dingen aan haar hoofd; er groeit namelijk een klein wondertje in haar buik. Alles op z’n tijd!

Bron: RTL Boulevard, Realitea, Archief | Beeld: Big Brother

Laatste nieuws