Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Jill Goede en lover Leroy maken geslacht kindje bekend

'Oh onze dag kan echt niet meer stuk!'

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

Nog niet zo heel lang geleden kondigde Jill Goede en haar verloofde Leroy de Rouw aan dat ze – na een lang traject – zwanger zijn van hun allereerste kindje samen. De realitysterren deelden afgelopen zondag het geslacht van de kleine spruit. Het wordt een…

In blijde verwachting

Baby on the way 🧸🤎”, schrijft Jill afgelopen februari bij een hele bijzondere video op Instagram. Daarin zien we Jill, die we natuurlijk kennen van Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle, en haar vriend, ook bekend van Big Brother. Maar ook het dochtertje van Leroy, uit een eerdere relatie, speelt een rol in de video. De toekomstige grote zus geeft een kusje op Jills buik en we zien haar wegrennen van een lief babypakje met echo’s in haar broekzak. Te cute! Het stel maakte hiermee bekend dat ze in blijde verwachting zijn.

It’s a…

En nu, een paar maanden later, maken de twee ook het geslacht van hun kindje bekend door middel van een té leuke video op hun Instagram. “It’s a…”, beginnen ze in de caption. In de video zien we dat de twee een hele ruimte hebben omgetoverd voor dit heugelijke moment.

Middels confettikanonnen komen Jill en Leroy erachter welk geslacht hun koter heeft. En wat blijkt? Er springt roze confetti uit de kanonnen, wat betekent dat Lola-Lilly, de dochter van Leroy, er een zusje bij krijgt!

''Zo een speciale dag! Met zoveel lieve mensen om ons heen 🤍 Oh onze dag kan echt niet meer stuk!'', gaat het stel verder in de caption.

The word is out

Onder de post worden de parents to be volop gefeliciteerd. “Yeaahhh gefeliciteerd lieffies😍💓💓💓💓, schrijft Kelly Heruer. “Gefeliciteerd ♥️♥️”, reageert Michella Kox. En “Aaaahhhhhh 💗💗💗💗”, laat Oriana achter. Verder zijn er felicitaties van onder meer Vonneke Bonneke en Gaby Blaaser.

Obstakels

Afgelopen februari deelden Jill en Leroy het geweldige nieuws dat ze in verwachting zijn van een kleine spruit. Echter, ging dit niet geheel zonder obstakels. Eind vorig jaar vertelden de twee openhartig op Instagram dat zwanger worden niet zo makkelijk ging bij Jill. Ze wilden daarmee een taboe doorbreken en hun verhaal delen. “Al snel kreeg ik een verwijzing naar de voortplanting afdeling in het ziekenhuis. Ook werd ik er opener in en durfde ik het te vertellen tegen sommige mensen… En daar kwam ik erachter dat ik niet de enige ben!” En nu is het dus gelukt, Jill is zwanger van een lief klein meisje!

Bron: Instagram @Jillgoede, Grazia archief | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • 01-12-2023, Beeld en Geluid, Hilversum, NLD. Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023. Op de foto: Jill Goede. Foto: NL Beeld / David Heukers