Groot nieuws voor Jill Goede: ‘I said yes!’

Jill en Leroy zetten een grote stap in hun relatie!

Jill Goede heeft nog maar net de opnames voor Echt Meisjes in de Jungle achter de rug, of het volgende grote hoogtepunt dient zich alweer aan. Jill en haar vriend Leroy hebben namelijk besloten een grote stap te zetten in hun relatie, zo maakt ze bekend op Instagram.

Prikkende benen en ochtendhumeur

Jill en Leroy zijn happily in love en vonden het nu tijd voor de volgende stap in hun relatie. Dat betekent dat Jill bij haar lover intrekt en Amsterdam verruilt voor het zuiden van ons land. “I said yes!! 🤩”, schrijft de blondine op Instagram. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan of dat ene jurkje wel mooi staat… Of die schoenen wel passen bij me kleding… Zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer, hij zal me in me lelijkste Huispakken zien. Me prikkende benen voelen 😜 En soms toch m’n ochtendhumeur meemaken”, grapt de Big Brother-winnares. “Maar vooral heeeeel veel gezelligheid gaan we tegemoet. 🤍”

Emigreren

“We gaan samenwonen! 🔑”, aldus een blije Jill. Daarvoor moet ze echter wel onze hoofdstad verlaten. “Ik ga emigreren naar het zuiden van het land.” Hoewel ze er enorm veel zin in heeft, zit er ook een ‘nadeel’ aan. “Het is me wel een stapje en ik vind het soms wel moeilijk, want mijn lieve familie en vrienden zijn niet meer zo om de hoek… Maar ik ga vol liefde en vol trots mijn verhuisdozen uitpakken!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Toekomst

Hoewel het even wennen zal zijn voor Jill, kijkt ze vooral uit naar de komende tijd. “Ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen.” Ook Leroy kijkt uit naar de komst van zijn vriendin. “Ik heb mijn boormachine al klaar voor alle kastjes die Jill met verkeerde schroeven in elkaar heeft gezet, welkom 🛠❤️”, laat hij weten. Daarbij deelt het stel een serie te leuke verhuisfoto’s. Wij wensen ze heel veel geluk!

Bron: Instagram @jillgoede_ | Beeld: Big Brother, Instagram 

Laatste nieuws