Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Jutta Leerdam geniet van heerlijke vakantie met lover Jake Paul

De schaatster deelt een leuke recap van de romantische getaway.

Koning opent Koningsspelen in Deventer

Jutta Leerdam geniet op dit moment van een heerlijke vakantie samen met lover Jake Paul. En niet op zomaar een locatie, maar in het tropische Costa Rica. Op Instagram deelt de topschaatser een aantal (zoetsappige) kiekjes.

Relatie

De geruchtenmolen draaide vorig jaar overuren rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin april, toen ze op Instagram samen een foto postten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake en helderde daarmee de boel in één klap op. “That’s it”, schreef ze in de caption.

Sindsdien zijn Jake en Jutta het power couple van het moment; de lovebirds zijn stapelgek op elkaar. Enne, ze zijn al bijna een jaar samen...tijd voor een tropische vakantie!

Vacay

Sinds de twee happy together zijn worden we regelmatig getrakteerd op lieve kiekjes en video's samen op social media. Zo zagen we al eens hoe romanticus Jake naar de andere kant van de wereld vloog om zijn liefje te verrassen. De YouTuber had een schilderij gemaakt voor Jutta en wilde die persoonlijk afleveren. Aahw!

Op dit moment is Jutta dus met lover Jake in het zonnige Costa Rica en genieten ze samen van de prachtige bestemming. ''❤️ you Costa Rica'', schrijft de blondine in de caption.

We zien onder meer een foto's en video's waar de tortelduifjes elkaar innig omhelzen. Love is nog altijd in the air! Ook gaan ze samen aapjes kijken en deelt ze een grappige video met Jake.

De post kan op veel positieve reacties rekenen. "😍😍 Power couple", reageert een volger. Iemand anders laat achter: "God wat zijn jullie een mooi koppel 🔥❤️👏😂.'' Enne, daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens. Lief!

Bron: Instagram @juttaleerdam | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • Koning Willem Alexander geeft het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen in sportcentrum De Scheg in Deventer. Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Jutta Leerdam King Willem Alexander gives the go-ahead for the national opening of the King's Games in sports center De Scheg in Deventer.