Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Jutta Leerdam bevestigt relatie met Jake Paul

It's official!

Norway: European Allround and Sprint Championships 07-01-2023

De afgelopen weken draaide de geruchtenmolen rondom Jutta Leerdam en Jake Paul overuren. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot vanavond, want schaatser Jutta heeft een lief kiekje van haar en Jake gedeeld!

Juicechannels

Sinds Jutta en Jake elkaar een paar maanden geleden begonnen te volgen op Instagram, begon de geruchtenmolen al overuren te draaien. Want dat de twee elkaar ineens volgden was zeer opvallend, aangezien de boxer maar 272 mensen volgt op het platform. Niet gek dus dat het volgers meteen opviel dat de Nederlandse beauty daar ook tussen stond. Hoewel het eerst stil bleef op de social media kanalen van de twee, heeft Jutta vanavond een reeks kiekjes gedeeld om haar relatie met Jake te bevestigen. "That's it", schrijft ze in de caption.

Jake reageert trots in de comments en laat zien dat Jutta hem al een aardig woordje Nederlands heeft geleerd. "Ijs koningin", schrijft hij. Aahw!

Reacties

De vonken spatten er duidelijk vanaf op de foto's en dat is ook Juttas volgers niet ontgaan. Zo laten onder meer Bram Krikke, Timor Steffens, Bridget Maasland en Anna Nooshin hartjes achter in de reacties.!

Jutta is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse schaatstop. De topsporter was tot vorig jaar jaren samen met oud-schaatser Koen Verweij, maar besloten vorig jaar een punt achter hun relatie te zetten. "We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste’’, zei Jutta toen over de breuk met haar ex.

Bron: AD | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • HAMAR, Vikingskipet, 07-01-2023 , season 2022 / 2023, European Allround and Sprint Championships. Sprint ladies European champion Jutta Leerdam