Jake Paul vliegt de wereld over om Jutta te verrassen met romantisch cadeau

Awh!

Een aantal maanden geleden maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze happily in love zijn. Omdat de lovebirds ver uit elkaar wonen en elkaar vaak lange tijd moeten missen, besloot Jake zijn vriendin te verrassen met het meest romantische gebaar ever.

Relatie

De geruchtenmolen draaide een aantal maanden geleden overuren rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin april, toen ze op Instagram samen een foto postten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake en helderde daarmee de boel in één klap op. “That’s it“, schreef ze in de caption.

Romantische verrassing

Jake blijkt naast sportief ook hartstikke artistiek te zijn. In zijn nieuwste vlog zien we hoe de romanticus naar de andere kant van de wereld vliegt om zijn liefje te verrassen. ”Maar”, zo zegt hij zelf, ”Ik kan natuurlijk niet met lege handen aankomen”. Hij besluit een schilderij te maken voor Jutta. “Ik wilde dat het schilderij haar liet zien als ijskoningin. Met vleugels! Want ze glijdt over het ijs”, vertelt hij in zijn nieuwste YouTube-video. Cute!

Zijn tripje – vanuit de VS naar ons kikkerlandje – ging gepaard met een hoop stress. Al zijn bagage was onderweg naar Amsterdam kwijtgeraakt, dus wist hij niet of zijn handgemaakte presentje überhaupt wel zou aankomen. Uiteindelijk blijkt alleen zijn schilderij mee te zijn gekomen. “Het is voorbestemd”, zegt Jake opgelucht in de video. Hij kan zijn pronkstuk veilig afleveren bij zijn liefje, enne, de reactie van Jutta is priceless!

Op het eerste gezicht arrogant

Volgens de schaatser hebben veel mensen de indruk dat Jake arrogant is. In een eerdere vlog van haar lief biechtte ze op: “Ik had hetzelfde. Toen we elkaar begonnen te volgen dachten mensen dat we aan het daten waren. Het was een heel ding en ik antwoordde toen dat ik dat nooit zou doen. Maar toen kwam ik erachter dat je zo’n lieverd bent.” Well, daar kunnen we nu inderdaad niet meer onderuit!

Bron: YouTube Jake Paul | Beeld: YouTube, NL Beeld

Laatste nieuws