Jutta Leerdam zet Jake Paul in het zonnetje: ‘Zo trots op jou’

Aaahw!

Afgelopen april maakten Jutta Leerdam en Jake Paul aan de buitenwereld bekend dat ze aan het daten zijn. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en zijn de twee nog altijd dol op elkaar. Jutta zette Jake gisteren dan ook in het zonnetje op haar Instagram.

Relatie

De geruchtenmolen draaide een aantal maanden geleden overuren rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin april, toen ze op Instagram samen een foto postten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake en helderde daarmee de boel in één klap op. “That’s it“, schreef ze in de caption.

Bokswedstrijd

Het is een belangrijke week voor Jake, want over drie dagen neemt hij het in de ring op tegen vechter Andre August. Hij is hard aan het trainen voor het gevecht en Jutta wil laten weten dat ze trots op hem is. “Je werkt elke dag zo hard. Je denkt anders, legt de lat heel hoog en laat je door niemand gek maken”, schrijft Jutta in haar Instagram Stories bij een foto van Jake in de ring.

jutta

Trots

Jake is pas vijf jaar geleden begonnen met boksen en daardoor heeft hij niet zoveel ervaring als de meeste tegenstanders. “Vijf jaar geleden ben je hiermee begonnen en je hebt al zoveel bereikt. Je weet dat je iets later bent begonnen, dus werk je drie keer zo hard. Je wil altijd meer en ik hou ervan om te zien hoe je dat doet. Ik ben zo trots op je”, aldus Jutta. Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws