Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Beate krijgt roos uit onverwachte hoek: 'Blij met de roos die ik niet heb gekregen'

'Dat is toch weer een probleem minder', aldus de blondine.

De meest recente aflevering van De Bachelor heeft weer gezorgd voor heel wat spanning en sensatie. Zo gingen de heren op groepsdates om te kijken of ze wel een klik voelde met bepaalde dames én krijgt spraakmaker Beate een roos uit onverwachte hoek.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor. 

Now-or-never-dates

De gloednieuwe aflevering van De Bachelor stond geheel in het teken van de now-or-never-dates. Deze dates waren bestemd voor de dames waarbij de heren nog niet precies wisten of er een klik was. Echter, wisten de dames die op de groepsdates gingen niet dat hun plekje nog niet was veiliggesteld.

De dates waren namelijk echt bedoeld voor de bachelors om de dames wat beter te leren kennen. Zo zie je maar weer, zelfs een date kan je nog geen zekerheid geven in het programma.

Groepsdate

Eén van de dames die mee mocht op zo'n groepsdate, was Beate. De blondine kreeg in de eerste aflevering een witte roos van Paul. En hoewel het in het begin meteen klikte tussen de twee, werd dat naarmate ze elkaar iets beter leerden kennen steeds minder. Zo vond Beate dat ze te weinig aandacht kreeg van Paul, en vond Paul dat ze een beetje 'claimerig' was. Het werd dan ook al snel duidelijk tijdens de groepsdate dat Beate en Paul elkaar zo min mogelijk aandacht gaven op de boot.

Rozenceromie

Iets wat echter wel een bijzonder keerpunt was, was dat Rien het wél kon vinden met de blondine. "Ik ben wel benieuwd naar jou, en hoe jij de toekomst ziet", begint Rien op de groepsdate. Uiteindelijk legt Beate uit hoe zij haar toekomst voor zich ziet, waardoor ze er al snel achter komen dat ze best wel wat overeenkomsten hebben. Enne, dat gesprek heeft geloond! Waar Beate geen roos kreeg van Paul tijdens de rozenceremonie, kreeg ze deze wél van Rien. Plottwist! Achteraf is ze daar ook erg opgelucht over. "Ik ben vooral heel blij met de roos die ik níét heb gekregen. Dat is toch weer een probleem minder", grijnsde ze.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Jasper Suyk