Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beate teleurgesteld in Bachelor Paul: 'Ik ben gewoon special treatment gewend'

'Ik weet niet of ik hier nog wil zijn'

Tijdens de allereerste speeddates in De Bachelor kreeg Beate de witte first impression-roos van Paul. Het zit haar echter niet lekker dat ze sindsdien weinig aandacht van haar bachelor krijgt. In de nieuwste aflevering laat ze dan ook weten flink teleurgesteld te zijn.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor. 

Meningsverschil

In de derde aflevering is het dan ein-de-lijk zover: Beate krijgt haar één-op-één date met Paul. De twee gaan gezellig kletsen op het strand, nadat ze met de hele groep beachvolleybal hebben gespeeld. Hoewel de date gezellig begint, komt al snel het eerste meningsverschil naar boven wanneer ze het hebben over dingen samen doen. Paul geeft aan dat hij het belangrijk vindt dat zijn toekomstige partner ook een eigen leven heeft. Beate staat daar anders in. "Ik ben wel van het altijd alles samendoen", geeft ze toe. Zij wil als koppel veel tijd samen doorbrengen, maar Paul wil ook tijd met zijn eigen vrienden overhouden. "Als je altijd samen bent, kan daar soms een controlerend elementje inzitten", vind hij.

Special treatment

Hoewel Paul waardeert dat Beate eerlijk is, weet hij nog niet zeker of zij de ware voor hem is. "Dat vrijheidsdingetje heb ik wel mijn twijfels over." Enne, hij is niet de enige met twijfels. Want nadat Beate tijdens de cocktailparty wéér geen aandacht van haar bachelor krijgt, is zij zichtbaar teleurgesteld. "Ik was natuurlijk ontzettend blij met die witte roos, (…) maar dit hot 'n cold-gedrag ga ik niet lekker op."

"Enerzijds begrijp ik heel goed dat zij (de bachelors, red.) tuurlijk iedereen aandacht moeten geven, maar anderzijds ben ik gewoon special treatment gewend en dat krijg ik hier gewoon niet", zegt een teleurgestelde Beate voor de camera. Ze twijfelt dan ook of ze überhaupt wil blijven. "Ik weet niet of ik hier nog wil zijn."

Toch een roos

's Avonds staat er weer een rozenceremonie op de agenda. En Beate weet inmiddels precies hoe ze het gaat aanpakken. "Als ik een roos krijg, natuurlijk neem ik die aan, maar dan ben ik wel voornemend om dat wel te bespreken, want laten we eerlijk zijn: er zijn twee Bachelors, dus ik heb ook opties." En die roos krijgt ze inderdaad van Paul. "Of wij matchen qua vrijheid dat is nog een vraag, maar of jij een roos krijgt, is dat absoluut niet", zegt hij. Kunnen we volgende week dus een confronterend gesprek tussen de twee verwachten? We can't wait! 

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL | Beeld: Jasper Suyk