Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw seizoen De Bachelor wordt volgens Monica Geuze 'rommelig' en 'juicy'

Sounds good!

Vandaag is het ein-de-lijk zover: een nieuw seizoen van De Bachelor gaat van start. In de eerste aflevering maken we kennis met bachelors Paul en Rien en de 26 dames die een poging gaan doen hun hart te veroveren. En wat de rest van het seizoen gaat brengen? Daar heeft presentatrice Monica Geuze wel wat over te zeggen...

Twee bachelors

Dit seizoen zijn er niet één, maar twee mannen die de rol van bachelor vervullen. Dit betekent dat er niet alleen dubbel zoveel dames meedoen, maar dat we ook op dubbel zoveel romantiek, lust en dates kunnen rekenen. Enne, volgens Monica Geuze, die het natuurlijk allemaal van dichtbij heeft mogen meemaken, kan het ook nog wel eens tot de nodige drama leiden.

Rommelig en juicy

"In de praktijk loopt het natuurlijk heel veel risico om een beetje rommelig te worden", zegt Monica tegen RTL Boulevard. "Maar rommelig kan ook gelijk staan aan een beetje juicy."

"Er is natuurlijk de welbekende rozenceremonie", gaat de presentatrice verder. "Waarbij de bachelor of bachelorette rozen uitdeelt aan de dames of heren die hij of zij graag wil dat blijft. En bij deze rozenceremonies mochten beide heren ook een roos geven aan bijvoorbeeld dezelfde dame. Dus dat kan grappige momenten opleveren", stelt ze.

Verrassing

Paul en Rien deelden eerder al dat ze geen idee hadden dat dit seizoen twee bachelors zouden zijn. "Dat viel rauw op mijn dak", zei Rien toen eerlijk. "Ik heb er toen wel even aan gedacht om het af te blazen. Wat nou als er echt een haantje naast me zou staan? Of iemand die veel gehaaider is? Ik had helemaal geen zin in zo’n dynamiek.”

Gelukkig heeft de bachelor dat niet gedaan, en het lijkt erop dat het allemaal goed is gekomen tussen de mannen. "Er is heel veel gebeurd, maar we zijn goed met elkaar", zegt Rien nu. "Ik had het niet op een andere manier willen meemaken."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk