Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Dua Lipa kondigt nieuw album aan

Op Instagram deelt de zangeres alvast de cover én de tracklist.

Dua Lipa-fans opgelet: de Britse zangeres komt binnenkort met een nieuwe muziek! Op Instagram kondigt ze niet alleen de titel van haar derde studioalbum aan, maar ook de releasedatum. Enne, dat is al binnen anderhalve maand. How exciting!

Radical Optimism

De muziek van Dua Lipa is niet weg te denken van de radio. De zangeres scoorde wereldwijd hits met nummers zoals One Kiss, New Rules en natuurlijk Dance the Night Away uit de Barbie-film. Maar ook haar nieuwste singles, Houdini en Training Season kwamen direct hoog in de hitlijsten te staan.

En nu komt er dus een nieuw album aan! Het derde album krijgt de titel Radical Optimismen zal in totaal 11 tracks bevatten. Op Instagram deelt Dua Lipa alvast de cover van de plaat. Daarop is te zien hoe zij in het water ligt, terwijl een haai vlakbij zwemt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Releasedatum

Fans van de zangeres zullen nog wel héél even geduld moeten hebben, want Radical Optimism zal op 3 mei 2024 worden uitgebracht. Dua Lipa's vorige studioalbum, Future Nostalgia, kwam uit in 2020. Hoog tijd dus voor een nieuwe plaat!

Het nieuwe album bevat de singles Houdini en Training Season, maar daarnaast staan er uiteraard ook een heleboel nieuwe nummers op. We can't wait!

Nieuwe muziek

Dua Lipa is niet de enige wereldster die dit jaar met een nieuw album komt: ook Beyoncé en Taylor Swift verrasten hun fans onlangs met de aankondiging van nieuwe muziek. Het album van Taylor, Tortured Poets Department, wordt op 19 april uitgebracht, en Bey's nieuwe plaat Act II zal op 29 maart verschijnen. Genoeg leuks om naar uit te kijken de komende maanden!

Bron: Instagram @dualipa, Grazia archief | Beeld: NL Beeld