Beyoncé kondigt nieuw album aan tijdens de Super Bowl

Twee nieuwe nummers zijn nu al te beluisteren!

Het is je vast niet ontgaan: vannacht was het weer tijd voor de jaarlijkse Super Bowl! Enne, ook als je niks met American football hebt, is de Super Bowl altijd weer een feestje om naar te kijken. Dit jaar gold dat in het bijzonder voor fans van Beyoncé: tijdens de commercials kondigde Queen Bey namelijk haar nieuw album aan!

Super Bowl commercials

De Super Bowl draait natuurlijk lang niet alleen maar om football. Elk jaar geven de grootste wereldartiesten een spectaculaire show tijdens het pauzeprogramma, en dit keer ging die eer naar Usher. Daarnaast zijn ook de Super Bowl commercials, waarin we regelmatig allerlei celebrities voorbij zien komen, een iconisch begrip geworden.

Tijdens de commercial break van zondag verscheen ook Beyoncé in een reclamespotje, van telecommunicatiebedrijf Verizon. In die commercial zien we hoe Bey met verschillende ideeën komt om het internet te ‘breken’, inclusief een ‘Beyonc-AI robot’ en een aankondiging van haar presidentschap.

Nieuwe muziek

Maar nadat al die pogingen mislukken, komt er een aankondiging die het internet ongetwijfeld wél op z’n kop zet. Op het einde van de commercial horen we Beyoncé namelijk zeggen: “Okay, they ready. Drop the new music.” En dat kan eigenlijk maar één ding betekenen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

ACT II

Queen Bey hield haar fans daarna niet lang in spanning. Vrijwel direct na de uitzending liet ze op haar socials weten dat er inderdaad een nieuw album aankomt! Het album met de titel Act II zal op 29 maart verschijnen, maar nu al zijn er twee nieuwe nummers gereleased: Texas Hold ‘Em en 16 Carriages.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Beide nummers hebben een country-rock vibeen we love it! De kans is groot dat de rest van het album ook een beetje in deze stijl zal zijn.

Beyoncé’s laatste album, Renaissance, kwam in 2022 uit. Wij kunnen nu al niet wachten totdat Act II in de schappen ligt!

Bron: ELLE, Instagram @beyonce | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws