Oeh: Roxeanne Hazes maakt comeback als dj

De zangeres laat binnenkort haar draaikunsten zien op het BKS-festival

Het is een hele tijd geleden, maar binnenkort neemt Roxeanne Hazes weer plaats achter de draaitafel. De zangeres trekt de stoute schoenen aan en shinet binnenkort als dj op een van de grootste Nederlandse muziekfestivals van het jaar.

Best Kept Secret

Op Instagram deelt Roxeanne een foto van de line-up van het festival waar ze dit voorjaar gaat draaien. “Mijn grote dj-held, de wandelende muziekencyclopedie en enorme lieverd dj St. Paul vroeg me om te draaien op het geweldige Best Kept Secret in zijn eigen tent the floor“, schrijft ze.

BN’ers in the Booth

Hoewel het niet de eerste keer is dat Roxeanne plaatsneemt achter de draaitafel, is het wel behoorlijk lang geleden. Ruim tien jaar geleden kreeg ze de smaak te pakken na haar deelname aan BN’ers in the Booth, waarbij bekende Nederlanders bij verschillende feesten in Amsterdam aan de slag gaan als dj. In de jaren daarna kreeg Roxeannes zangcarrière voorrang en heeft ze het draaien een beetje links laten liggen.

Nu gaat de zangeres het leven als dj dus weer oppakken. Een spannende, maar ook hele leuke stap, schrijft ze op Instagram. “Naast dat ik het doodeng vind om na tachtig jaar weer eens een set te draaien, vind ik het vooral een enorme eer en uitdaging. Ik wil je al mijn favorieten laten horen en hopelijk weet ik je te verrassen.”

Beekse Bergen

Het BKS-festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek op het terrein van de Beekse Bergen, en staat vooral bekend om de diverse line-up. Naast Roxeanne maken onder andere Justice, Disclosure en Paolo Nutini hun opwachting. De grotere namen worden afgewisseld met indie, folk, hiphop, dubstep, rock en electronica. Voor ieder wat wils dus!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @roxeannehazes

Laatste nieuws