Tamara hoopt Susanna terug te zien in derde seizoen TRHOAMS

'Wat mij betreft is ze er gewoon bij volgend seizoen'

In het afgelopen seizoen van The Real Housewives of Amsterdam werd meer dan eens duidelijk dat Tamara Elbaz en Susanna Klibansky niet elkaars bloedgroep zijn. Susanna heeft aan het einde zelfs aangegeven niet zeker te weten of ze een eventueel derde seizoen ziet zitten. Ondanks de spanningen hoopt Tamara tóch dat ze erbij is, zo vertelt de housewife aan Shownieuws.

Tamara vs. Susanna

“Dat er een derde seizoen komt, dat staat eigenlijk bijna wel vast”, onthult Tamara meteen. “Als dat seizoen er komt, dan ben ik er ook gewoon weer bij.” Maar of Susanna ook terug is te zien in een mogelijk nieuw seizoen, dat is nog maar de vraag.

“Susanna heeft de laatste maanden natuurlijk heel veel over zich heen gekregen, dus ik begrijp dat dat niet heel leuk voor haar is geweest. Maar dat is natuurlijk toch een beetje de keerzijde van reality-televisie. En ik denk dat het belangrijk voor haar is dat ze dat inziet, en het gewoon naast zich neerlegt.”

Leuke televisie

“Kijk ik denk dat we gewoon hele leuke televisie hebben gemaakt”, gaat de housewife dan verder. “Met deze formatie. Dus het staat als een paal boven water dat ik vind dat die meid er aankomend seizoen ook gewoon bij is. We zijn hoe dan ook collega’s en ik vind Susanna bijvoorbeeld een hele leuke housewife om te volgen, ik vind haar lifestyle heel leuk. (…) Dus wat mij betreft is ze er gewoon bij volgend seizoen. Zeker.”

Contact

Ook onthult Tamara of ze nog contact heeft gehad met Susanna en de andere dames na de opnames. “Uiteindelijk is er na de opnames niet heel veel contact meer geweest met de mensen waar we drama mee hebben gemaakt. En dat is ook oké. Met Chery-Ann, Maria en Kim heb ik gewoon een hele goede band. Ja, en met de andere dames gewoon wat minder. Dus is er ook gewoon minder contact.” Duidelijk!

Bron: Beau Monde, Shownieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws