Anna Nooshin deelt eerste kiekje met dochtertje Nala

'My Nala 💕', aldus de trotse mommy.

Onlangs deelden Anna Nooshin en Thijs Boermans het heugelijke nieuws dat ze ouders zijn geworden van een dochtertje. Op haar Instagram deelt de kersverse mommy nu een eerste kiekje samen met de kleine spruit.

Mommy era

We kregen eerder al een glimp van de kleine Nala, toen Anna en Thijs een prachtige video op Instagram deelden, waarbij ze aankondigden dat hun dochtertje is geboren. Het meisje heeft de prachtige naam Nala gekregen. “Hi Nala 🎀💕”, luidde de caption van het bericht waarin Anna haar newborn voorstelt aan haar volgers.

Welcome to this world baby Nala. I was born the day you were born 💕💕”, klonk het verder in haar Stories. Ook kersverse papa Thijs deelde de video op zijn Instagram Stories. “Hi kleine 💕”, scheef de acteur.

Eerste kiekje samen

Afgelopen weekend werden we getrakteerd op het allereerste échte kiekje van moeder en dochter samen. Op de te lieve foto zien we hoe Anna haar dochter stevig tegen zich aanhoudt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Awh, de liefde spat ervan af!

Privé bubbel

Eerder bedankte Anna iedereen op haar Instagram Stories ‘voor de lieve felicitaties’. “We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten”, schreef ze toen. ”We hebben fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen. Nu iets meer gewend aan newborn life en langzaam aan elke dag ontdekken hoe wonderlijk het is”, aldus de mom.

Ook liet Anna weten hoe de bevalling is gegaan. “De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo’n mooie ervaring”, deelde ze. “Ik had het me niet beter kunnen wensen. Nala maakt het goed en wij ook. LY guys, mommy era it is and I adore it.

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws