Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans en Anna Nooshin delen eerste foto samen tijdens babymoon

'Gaat helemaal top hier', schrijft Thijs bij een reeks leuke vakantiekiekjes.

Inmiddels weten we dat Anna Nooshin en Thijs Boermans happily in love zijn. De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar, dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. Hoewel er regelmatig leuke content van de twee voorbij komt, zien we ze nooit echt samen op the gram. Tot nu, want Thijs deelde afgelopen weekend zijn allereerste foto van hun samen tijdens een welverdiende babymoon.

Babymoon

Hoewel het koppel hun relatie normaal gesproken dus liever buiten de spotlights houdt, deelt Thijs nu zijn allereerste kiekje samen met zijn hoogzwangere vriendin. "Babymoon gaat helemaal top hier 🇲🇦❤️," schrijft hij bij een reeks foto's, waaronder eentje waarop hij de prachtige baby bump van Anna Nooshin kust. Het stel geniet van een heuse babymoon in Marokko, ofwel: de laatste vakantie met zijn tweetjes, voordat ze hun eerste kindje mogen verwelkomen!

Cute! Enne...Thijs heeft de smaak te pakken, want ook in zijn laatste post vangen we een glimp op van 'zijn' beauty Anna Nooshin.

Wij kunnen hier wel aan wennen!

Privacy

Op Instagram krijgt Anna geregeld vragen over haar romance met Thijs en waarom de twee geen foto's samen plaatsen. In een Q&A op haar Stories gaf ze hier eerder antwoord op. Anna vindt de vragen begrijpelijk, maar laat weten dat ze daar bewust voor kiezen.

De mommy to be vertelde haar volgers dat ze door de jaren heen geleerd heeft goed naar haar intuïtie te luisteren en daardoor heeft besloten dat deel van haar leven altijd voor haarzelf te houden. "Voor anderen werkt het misschien om elkaar telkens te delen en ik geef toe: ik kijk er zelf ook graag naar. Maar ik vind het wel fascinerend hoe erg het nu vanzelfsprekend is om ieder aspect van je leven te delen op je socials."

Ze legt uit dat het een soort verwachting is geworden wat we onszelf opleggen vanuit de maatschappij en dat dat helemaal niet hoeft te werken voor iedereen. Toch deelt de influencer dat ze daar zelf vroeger ook aan mee deed. "Ik denk alleen dat ook prima moet zijn als je door de jaren heen groeit en beseft wat wel en niet meer voor je werkt ❤️. Hope that's ok babes. ❤️"

Bron: Instagram @thijsboermans, archief Grazia | Beeld: NL Beeld, Instagram @thijsboermans