Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Jill Goede is zwanger

'Baby on the way'

Heugelijk nieuws voor Jill Goede en haar verloofde Leroy de Rouw. De twee verwachten namelijk een kindje samen! Dat maakt het stel bekend op Instagram met een prachtige video.

Baby

"Baby on the way 🧸🤎", schrijft Jill bij een hele bijzondere video op Instagram. Daarin zien we Jill, die we natuurlijk kennen van Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle, en haar vriend, ook bekend van Big Brother. Maar ook het dochtertje van Leroy, uit een eerdere relatie, speelt een rol in de video. De toekomstige grote zus geeft een kusje op Jills buik en we zien haar wegrennen van een lief babypakje met echo's in haar broekzak. Te cute!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Wens vervuld

"Wens vervuld..." valt er te lezen aan het einde van de video. Het is namelijk geen geheim dat Jill en Leroy samen een kinderwens hebben. Eind vorig jaar vertelden ze openhartig op Instagram dat zwanger worden niet zo makkelijk ging bij Jill. Ze wilden daarmee een taboe doorbreken en hun verhaal delen. "Al snel kreeg ik een verwijzing naar de voortplanting afdeling in het ziekenhuis. Ook werd ik er opener in en durfde ik het te vertellen tegen sommige mensen… En daar kwam ik erachter dat ik niet de enige ben!" En nu is het dus gelukt, Jill is zwanger!

The word is out

Onder de post worden de parents to be volop gefeliciteerd. "Yeahh the word is out!! Zo blij voor jullie!!! Lekker samen zwangeren wij🤪🤰🏼😍❤️❤️", schrijft Kelly Heruer. "Soooooo blij voor jullie ❤ yeah can’t wait 🥰❤️‍🔥🥰✨", reageert Fabiola Folkers. En "Jeahhhhh gefeliciteerd samen ♥️ zo gegund", laat Michella Kox achter. Verder zijn er felicitaties van onder meer Joan Pronk, Sem de Coninck, Amy Rose de Bruijn, Jotti Verbruggen en Gaby Blaaser.

Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Bron: Instagram @jillgoede_ en @leroyderouw | Beeld: NL Beeld