Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze reden stellen Jill Goede en Leroy hun huwelijk liever nog even uit

Jill doet op Instagram een boekje open over hun trouwplannen.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Afgelopen juni was er heugelijk nieuws voor Jill Goede en haar lover Leroy. Toen werd namelijk bekend dat Leroy zijn grote liefde ten huwelijk had gevraagd. Onlangs deelde Jill in een Q&A op haar Instagram dat het nog wel eventjes duurt voordat het zover is. Ze stellen hun grote dag liever nog even uit, en wel om déze reden.

Verloving

Jill, onder meer bekend van Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle, deelde afgelopen voorjaar op Instagram een lieve video van hét moment. Daarop zien we dat Leroy tijdens een feestje op één knie gaat om haar ten huwelijk te vragen. Jill reageert dolblij en zegt natuurlijk vol overtuiging 'ja'. "I said YAAASSS 💍", luidde de caption dan ook.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Trouwplannen

In een vragenrondje in Jill haar Instagram-stories komen we te weten hoe het nu staat met de trouwplannen van de twee. Wanneer een nieuwsgierige volger vraagt wat de status is, legt Jill uit dat de bruiloft eigenlijk gepland stond voor september dit jaar, maar ze toch hebben besloten dit nog even uit te stellen.

''We hebben toch samen besloten dit in 2025 te doen, dan hebben we alle tijd en genoeg tijd om te sparen, want onze wensen waren best duur'', legt ze uit.

Inleveren op hun droombruiloft? Dat ziet het happy couple niet zitten. ''We willen onze wensen echt graag laten uitkomen'', aldus Jill. Dat belooft wat!

Kinderwens

Het stel heeft niet alleen trouwplannen, maar ook een enorme kinderwens. Leroy heeft al een kindje uit een vorige relatie, die nu bij hen woont. In een video van Nick Eshuis deed Jill eerder een boekje open over haar eigen kinderwens. “Ik zou ook heel graag iets van mijn eigen vlees en bloed willen als ik dit zo zie”, zei ze. “Ze woont bij ons, dus dag en nacht ben je met haar en dan denk je, ik zou dit ook heel graag zelf willen.”

Toch gaat dat voor de blondine, mede door verschillende hormoon- en menstruatieklachten en cystes op haar eierstokken, niet zonder slag of stoot. Inmiddels zitten de twee in een traject om zwanger te worden, en daar is ze naar haar volgers toe erg open over. Ze wil graag het taboe dat hierop rust doorbreken. Het stel wacht geduldig af, en dat geldt ook voor hun huwelijksdag. Alles op z'n tijd!

Bron: Instagram @jillgoede_, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede