Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede laat haar borsten vergroten: 'Voelde me niet prettig in dit lichaam'

Dat de blondine ruim vijftien kilo afviel, had niet alleen maar voordelen.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Nadat ze verscheen in Echte Meisjes in de Jungle, is Jill Goede een behoorlijke transformatie ondergaan. Ze viel behoorlijk wat af, maar naast de kilo's die eraf vlogen, verdwenen haar borsten ook steeds meer. Op Instagram deelt de Big Brother-winnares dat ze na veel wikken en wegen toch heeft besluiten om een borstvergroting te ondergaan.

Nieuwe levensstijl

Op Instagram deelt Jill een foto waarop ze in een ziekenhuisbed ligt. "Altijd eerlijk en oprecht dat is wat ik graag met jullie wil zijn", begint ze haar bericht. "Zoals de meeste wel weten ben ik in een jaar tijd rond de 15 kilo kwijt geraakt." Dat deed ze naar eigen zeggen niet omdat ze zichzelf dik vond, maar omdat ze zich beter wilde voelen in haar lichaam. "Ik kreeg sporten onder de knie en vond gezond eten heerlijk ik begon er echt van te houden! Zo veranderde mijn hele levensstijl", aldus Jill.

Onzeker

Hoewel Jill blij was met haar afvalprestatie, kwam er ook iets bij kijken waar ze juist onzeker van werd. Een van haar borsten werd steeds kleiner en slapper, terwijl haar andere borst gewoon vol bleef. Om dit te verbergen propte ze iets bij haar bh in, zodat het toch leek alsof ze twee volle borsten had. "Niemand wie het zag, maar ik voelde mij niet prettig in dit lichaam", vertelt ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Borstvergroting

Na veel wikken en wegen en geannuleerde afspraken omdat ze toch niet durfde vanwege de bijbehorende consequenties, hakte ze twee weken geleden de knoop door en besloot ze toch een borstvergroting te ondergaan. "Ik had natuurlijk liever mijn eigen borsten gehouden, mijn borsten die ik tot 1,5 jaar geleden had. Maar na het vele afvallen waren ze niet meer zoals ze waren, voelde ze niet meer van mij en had ik er last van."

Omdat ze na de operatie veel pijn had, was Jill een tijdje van de radar op social media. Gelukkig gaat het nu stukken beter en vond ze het tijd om haar volgers weer bij te praten. "Ik heb dit echt voor mijzelf gedaan, om mij weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam. Je bent mooi zoals je bent, altijd ❤️", sluit ze haar bericht af. We could'nt agree more!

Bron: Instagram @jillgoede_ | Beeld: NL Beeld, Instagram @jillgoede_

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede