Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jill Goede deelt openhartig bericht over haar kinderwens

'We willen jullie graag meenemen in dit traject omdat wij het taboe willen verbreken'

Jill Goede is al een lange tijd dolgelukkig met haar lover Leroy de Rouw. De twee wonen samen, zijn inmiddels verloofd en hebben een hele grote kinderwens. Echter, gaat dit laatste niet zo makkelijk bij het stel, zo deelt ze Jill openhartig op Instagram.

Kinderwens

"Kinderwens ✨ Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kinderen krijgen🤍", zo begint Jill haar bericht waarin we een liefdevolle video zien van de twee. "Vorig jaar is mijn spiraal eruit gehaald... ik kreeg de pil. Maar wilde ik wel de pil slikken? Al die hormonen in mijn lijf, ik werd er eigenlijk gek van. Waarop leroy zei waarom? Stop er toch mee. Hij wist van mijn kinderwens af... en eigenlijk als je dan denkt we gaan ervoor hoop je dat het snel raak is."

Ze vervolgt haar bericht met: "Maar dat was bij ons niet het geval, haast hebben we niet het zou komen als het moest komen. We zijn positief en dat helpt ons enorm. Hormoon klachten heb ik altijd al gehad. Cyste op m'n eierstokken. Verschrikkelijke last van me menstruatie. En cyclus waar je u tegen zegt. Gelukkig heb ik de leukste partner die mij door dik en dun steunt 🤍"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Taboe doorbreken

Dan begint ze over het inschakelen van hulp en het taboe die hierop rust. "Paar weken geleden hebben we aan de bel getrokken bij het ziekenhuis want ja wat zal het zijn waarom ik niet zwanger raak? Ik merkte dat ik het heel moeilijk vond om te bellen naar de dokter om dit verhaal te vertellen... waarom is het een taboe?"

"En al snel kreeg ik een verwijzing naar de voortplanting afdeling in het ziekenhuis. Ook werd ik er opener in en durfde ik het te vertellen tegen sommige mensen... En daar kwam ik erachter dat ik niet de enige ben! Iedereen om mij heen werd zwanger en beviel en ik bleef voor mij idee achter wat is het dan? Wat heb ik dat het niet werkt?" Dan sluit ze haar bericht af met een bijzondere noot: "Wij mogen 04/12/2023 naar het ziekenhuis en willen jullie graag meenemen in dit traject omdat wij het taboe willen verbreken en ons gevoel met iedereen willen delen 🤍"

Bron: Instagram @jillgoede_ | Beeld: Instagram @jillgoede_, NL Beeld