Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen is 'klaar met die hele jungle'

'Het lijkt met de jaren erger te worden met al die schijnheilige slangen'

It's a wrap! Terwijl het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle nog in volle gang is, is de reünie van de show gisteren ook al opgenomen. En daar is vast genoeg te bespreken, want de dames hebben ook dit seizoen weer de nodige drama veroorzaakt... Louisa verklapt nu alvast dat het – na de reünie – voor haar hélemaal gedaan is met de jungle.

Slangen

Op Instagram deelt Louisa een sneak peek van de EMIDJ-reünie, die vanaf 26 februari te zien zal zijn op Videoland. Bij die post laat ze weten dat zij tijdens de reünie absoluut geen blad voor de mond neemt. "Ik was vurig, ik was boos, altijd maar alles over me laten zeggen", schrijft ze. "Nou dat is na gister afgelopen. Ik heb m’n zegje gedaan en nu is het klaar met die hele jungle!"

Een derde deelname aan het programma is voor Louisa dan ook absoluut uitgesloten. "Voor mij geen 3de keer meer, want het lijkt met de jaren erger worden met al die schijnheilige slangen." Aii, heldere taal!

Geen eerlijke kans

Dat Louisa klaar is met EMIDJ, komt voor ons niet echt als een verrassing. Eerder had ze in een interview met Grazia namelijk al een vergelijkbare boodschap. "Ik ben er wel klaar mee. Ik zou nooit meer mee willen doen aan Echte Meisjes in de Jungle", zei ze destijds. "Als ze me de volgende keer weer zouden vragen, zou ik keihard 'nee' zeggen."

Haar reden daarvoor? "Ik krijg gewoon geen eerlijke kans", aldus Louisa. "Ik kom die jungle in, en iedereen heeft meteen een oordeel over mij. Ze vinden me een halve kerel met 'mannenkracht' en noem maar op."

Positieve herinneringen

Gelukkig heeft Louisa niet alleen maar vervelende herinneringen aan het programma overgehouden. Over haar laatste nacht in de jungle vertelde ze ons: "Toen zat ik om 2 uur ’s nachts buiten te roken en naar de maan te kijken. Ik zag allemaal beestjes voorbijvliegen en het was een heel mooie nacht. Op dat moment moest ik aan mijn broertje denken. Ik vond daar de rust om een soort van te rouwen om mijn broertje. Dat was voor mij een heel mooi moment."

Ook onthulde Louisa dat ze goed contact heeft gehouden met Lesley en Shirley. Enne, zelfs haar ruzie met Kelly is inmiddels helemaal bijgelegd! Louisa: "Kelly heeft daarvoor haar excuses aangeboden. Ze vertelde me dat ze niet tegen me had mogen uitvallen en dat ze op dat moment migraine had. Dat kon ik wel waarderen. Met Kelly heb ik dus ook nog weleens contact."

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs