Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze reden wil Louisa Janssen niet nog een keer meedoen aan EMIDJ

'Voor mij is het hoofdstuk jungle helemaal afgesloten'

Louisa Janssen zag het helemaal zitten om nog een keer mee te doen aan Echte Meisjes in de Jungle. Ze hoopte het de tweede keer dan ook ver te schoppen in het programma. Helaas zat dit er niet in, en werd ze door haar teamgenoten naar huis gestemd. Louisa kon haar EMIDJ-avontuur niet optimaal beleven; toch zou ze niet nog een keer meedoen aan het programma.

Deelname

Als Louisa wordt benaderd om voor de tweede keer mee te doen aan EMIDJ is ze – na even te hebben gespard met Michella – erg enthousiast. “Ik hou wel van avontuur. Maar ik had wel zoiets van: mag ik het programma dit keer dan wel afmaken?”, deelt Louisa als we met haar bellen.

Helaas mocht Louisa niet lang in het programma blijven, omdat haar teamgenoten haar eruit stemden tijdens een onverwachte stemronde. De realityster heeft voor haar gevoel daarom niet alles uit haar deelname kunnen halen. Toch zou ze niet nog een keer mee willen doen. “Ik ben er wel klaar mee. Ik zou nooit meer mee willen doen aan Echte Meisjes in de Jungle. Als ze me de volgende keer weer zouden vragen, zou ik keihard ‘nee’ zeggen.”

Reden

“Weet je waarom? Ik krijg gewoon geen eerlijke kans”, vindt Louisa. “Ik kom die jungle in, en iedereen heeft meteen een oordeel over mij. Ze vinden me een halve kerel met ‘mannenkracht’ en noem maar op.”

“Op sommige momenten heb ik misschien net wat meer kracht bij een spelletje, maar bij andere spellen hebben anderen weer meer vaardigheden, of zijn ze slimmer bij bepaalde spelletjes. Voor mij is het hoofdstuk jungle helemaal afgesloten; van mij hoeft dat niet meer.”

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs