Love is in the air: Jada Borsato heeft nieuwe lover

'Ik weet dat ik heel trots ben', aldus een verliefde Jada.

Waar de geruchtenmolens al wekenlang overuren draaiden over de nieuwe relatie van Jada Borsato, bevestigde de beauty dit nieuws afgelopen maandag tijdens de première van Scotoe.

Nieuwe lover

In gesprek met De Telegraaf bevestigde Jada afgelopen maandag het leuke nieuws dat ze helemaal in love is met haar vriend Rob. “Dit is mijn vriend, Rob”, vertelt een giechelende Jada. Als er wordt gevraagd hoe gelukkig het stel is, is Rob daar meteen duidelijk in: “Ja, hartstikke gelukkig. Ik ben heel blij. Heb er veel moeite voor moeten doen hoor”, lacht hij dan. “We zijn eigenlijk al twee jaar bevriend. En toen de relatie uit was, heb ik mijn kans gegrepen.” You go, Rob!

Geen dagelijkse kost

Toch moet hij wel nog een beetje wennen aan de spotlights, zo onthult hij. “Ja, het is wel even wennen natuurlijk. Het is voor mij geen dagelijkse kost”, lacht hij. “Maar ik vind het niet per se ongemakkelijk.”

Maarre, wat vindt Jada ervan om haar nieuwe lover aan het publiek te introduceren? “Ik vind het altijd spannend, maar ik weet ook dat ik heel trots ben. Dus ik vind ook leuk om hem naar dit soort dingen mee te nemen. Maar ik vind het vooral spannend wat hij ervan gaat vinden, omdat hij het inderdaad nog niet per se gewend is. Dat is natuurlijk altijd wel even een dingetje. En vooral voor de eerste keer. Maar ik vind het vooral heel leuk”, zegt ze trots.

Ouders ontmoet

Verder laat Jada niet heel veel los over haar thuissituatie. Wel onthult ze dat Rob haar ouders al heeft ontmoet: “De eerste ontmoeting was gezellig, ze heeft een leuke vader, moeder en broers. Dus dat zit wel goed”, reageert Rob daar op.

Bron: De Telegraaf, Shownieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws