Jada Borsato over vreemdgaan vader: ‘Ik heb gezien wat het kapot kan maken’

Ook krijgt Jada de vraag of ze zelf ooit is vreemdgegaan.

Lees ook

Jada Borsato was onlangs te gast bij de videoserie Spill The Tea van Teenmag om prangende vragen van kijkers te beantwoorden. De actrice ging in op diverse vragen, ontkrachtte verschillende geruchten en ging dieper in op het onderwerp vreemdgaan, waarbij ze refereerde naar de situatie van haar eigen ouders.

Geruchten ontkrachten

In Spill The Tea krijgt Jada diverse geruchten te horen, en is het aan haar om ze te bevestigen of ontkrachten. Zo stelt een kijker dat Jada ruzie zou hebben met zangeres Stefania Liberakakis. “Ruzie? Echt waar?”, reageert een verbaasde Jada. “Dat is zeker niet waar.” De actrice vervolgt met dat ze niet weet hoe dit gerucht is ontstaan.

Een ander gerucht dat Jada voor haar kiezen krijgt is dat ze een keer op een feestje is vreemdgegaan. “Oh, serieus?”, vraag ze. “Nee, zeker niet”, antwoordt ze rustig. Daarbij vervolgt ze dat ze al 7,5 jaar een gezonde relatie heeft met Roeland en dat ze ervan overtuigd is dat ook haar vriend niet vreemd zou gaan.

Impact vreemdgaan

Toch is host Sem benieuwd of Jada Roeland zou vergeven als hij vreemd zou gaan. “Dat vind ik een heel moeilijke vraag”, geeft Jada toe. “Als je me dit vijf jaar geleden had gevraagd, zou ik meteen hebben gezegd ‘ja, ja, ja’.”

“Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En hoeveel het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen als je dan doorgaat met je relatie”, vervolgt ze.

Toch weet Jada niet zeker of ze een punt achter haar relatie zou zetten, mocht haar vriend vreemdgaan. “Ik weet zeker dat ik niet zou zeggen: ‘Oh, oké.’ Ik zou dan wel echt tijd voor mezelf nodig hebben, en moeten nadenken. Maar ja, ik denk dat je pas op dat moment weet wat het beste voelt. Ik vind het een heel lastige vraag. Ik zou niet zo snel kunnen zeggen of ik hem zou kunnen vergeven.”

Bron: Teenmag, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook