Ahw! Dee van der Zeeuw maakt geslacht tweede kindje bekend

And it's a...

Vorige week onthulden Dee van der Zeeuw en vriendlief Lars Gerbrands dat zij binnenkort opnieuw een kindje mogen verwelkomen. Dit maakte het stel bekend middels een té zoete video op Instagram. Inmiddels heeft Dee in haar vlog bekendgemaakt wat het geslacht van het kindje is.

Zwanger

“Mei 2024”, schreven Dee van der Zeeuw en Lars Gerbrands bij de lieve video van het gezin. Hierin zagen we hoe Dee, Lars en de kleine Elin genoten van wat quality time op het strand. Dee en dochtertje Elin wezen naar een groeiende baby bump. Enne, daarmee werd direct duidelijk: kleine Elin krijgt een broertje of zusje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Boy or girl?

In de reacties onder het Instagram-bericht werd stiekem al gespeculeerd over het geslacht van het kindje. Een oplettende volger reageerde: “Weer een meisje door het roze hartje hihi?” Nou, in een nieuwe YouTube-video praat Dee ons bij over de ontwikkelingen rondom haar zwangerschap én onthult ze het geslacht van de baby. “Ik kan jullie met heel veel blijdschap – en het was allebei goed geweest hoor – vertellen wat het geslacht van het kindje is”, begint ze. “Maar het is een meisje!”

Lars en Dee zijn dus in blijde verwachting van hun tweede kleine meisje. Te leuk! In haar vlog legt Dee ook uit waarom ze het juist zo leuk vindt dat ze straks twee dochtertjes heeft. “Ze kunnen elkaars kleding aan en elkaars vriendinnen worden”, aldus de influencer. In de video hieronder doet Dee de grote onthulling:

Tweede kindje

Eind 2022 werden Dee en Lars al trotse ouders van hun eerste dochtertje Elin Júne. “Elin Júne Gerbrands 🤍 – Op 11 september 2022 is onze prachtige dochter geboren. Och jongens wat zijn we verliefd”, schreef Dee destijds bij een kiekje van het pasgeboren meisje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Echter, het zwanger worden gaat bij Dee helaas niet zonder slag of stoot. In november 2021 maakte de influencer bekend dat ze drie miskramen heeft gehad. “2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap”, vertelde Dee. In maart 2022 maakten de twee vervolgens bekend opnieuw in verwachting te zijn.

Gelukkig voor het stel is het deze keer een stuk sneller gegaan, zo vindt ook Dee. “Ik zou niet weten hoe ik daarmee om had moeten gaan, wanneer ik al een kind rond heb lopen”, bekent ze.

Bron: YouTube @Deevanderzeeuw, Instagram @dee | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws