Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Dee van der Zeeuw is opnieuw in verwachting

Hooray!

Dee van der Zeeuw en vriendlief Lars Gerbrands mogen binnenkort opnieuw een kindje verwelkomen! Op Instagram maken de trotse ouders middels een té schattige video bekend dat ze weer ouders worden. Wat leuk!

Baby on the way

“Mei 2024”, schrijven Dee van der Zeeuw en Lars Gerbrands bij een zoete video van het gezin. Hierin zien we hoe Dee, Lars en de kleine Elin genieten van wat quality time op het strand. Dee en dochtertje Elin wijzen naar een groeiende baby bump. Enne, daarmee wordt direct duidelijk: Elin krijgt een broertje of zusje!

View this post on Instagram

A post shared by Dee (@dee)

In de reacties barst het van de felicitaties voor het stel. "Omggggg gefeliciteerd lieverd ❤️", schrijft Joann van den Herik. "❤️❤️", laat Channah Koerten in de comments achter. Een oplettende volger reageert: "Weer een meisje door het roze hartje hihi? Gefeliciteerd!" 

Dochtertje

In september 2022 lieten Dee en Lars op Instagram weten dat ze trotse ouders zijn geworden van dochtertje Elin Júne. "Elin Júne Gerbrands 🤍 - Op 11 september 2022 is onze prachtige dochter geboren. Och jongens wat zijn we verliefd", schreef Dee bij een kiekje van het pasgeboren meisje. Op de eerste foto zien we Dee en Lars elkaar zoenen, terwijl kleine Elin op mama's borst ligt. De tweede foto is een close-up van het kleine meisje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Miskramen

Dee en lover Lars hebben een veelbewogen periode achter de rug. In november 2021 maakte de influencer bekend dat ze drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap", vertelde Dee. In maart 2022 maakten de twee vervolgens bekend opnieuw in verwachting te zijn.

Congrats, Dee en Lars!

Bron: Instagram @dee, @larsgerbrands | Beeld: Instagram, NL Beeld