Babynieuws! Sem de Coninck voor het eerst moeder geworden

Ook onthult de realityster de prachtige naam van haar pasgeboren zoontje.

Beschuit met muisjes voor Sem de Coninck en haar vriend Jason Burgers. Op Instagram deelt Sem een serie prachtige foto’s van de bevalling en laat ze weten dat hun zoontje op 9 januari 2023 is geboren.

Kik

Sem heeft zojuist via Instagram bekendgemaakt dat zij en haar vriend Jason op 9 januari hun zoontje hebben verwelkomd. “Onze lieve kleine Kik is geboren op 9 januari 🤍”, deelt zij bij een aantal pure beelden van de bevalling. We zien een stel supertrotse ouders met hun kersverse kleine spruit. Te lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Begin juli vorig jaar deelden Sem en Jason op Instagram het grote nieuws dat ze ouders worden. “First came love, then came you! 👶🏼🤍” luidde de caption. Daarbij deelde het stel een prachtige foto waar ze, samen met hun hondje, stralend op stonden en vol trots de echofoto’s vasthielden.

Openhartig

Tijdens haar zwangerschap hield Sem haar volgers goed op de hoogte wat betreft haar zwangerschap, zo ook over de vervelende kwaaltjes die daarbij kwamen kijken. Toen één van haar volgers vroeg of de influencer last had van kwaaltjes, gaf ze daar dan ook eerlijk antwoord op. “Ik ben de afgelopen acht weken elke dag kots- en kotsmisselijk geweest. Normaal gaat die misselijkheid bij ongeveer twaalf weken over, maar bij mij is het nog steeds elke dag gaande.”

Ook gaf ze eerlijk toe dat ze de zwangerschap om deze reden als erg zwaar ervaarde. “Ik vind er niks aan op dit moment. Enige wat ik leuk vind, is naar de echo’s gaan en babykleertjes kopen. Als de misselijkheid dadelijk over is, is het mijn tijd om te genieten!”, aldus de influencer destijds.

Gender reveal

Gelukkig ging het gaandeweg de zwangerschap beter met Sem. Tijdens een gender reveal party maakte het stel het geslacht van de baby bekend aan hun familie, vrienden én zichzelf. Op Instagram deelde Sem een prachtige video van het feestje. Daarop was te zien dat zij en Jason het groots aanpakten en de locatie hadden aangekleed met heel veel ballonnen in roze, blauw en goud en schattige teddyberen. Wat het is geworden weten we inmiddels, en we willen de kersverse ouders namens Grazia dan ook van harte feliciteren met de komst van hun prachtige zoon!

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws