Ha! Déze Real Housewives duiken op in ander programma

'Wat hebben we toch gelachen tijdens de opnames!', aldus een housewife.

Fans van The Real Housewives of Amsterdam opgelet! Krijg jij maar geen genoeg van de dames? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Twee housewives zijn namelijk ook te zien in een andere Videoland-show. Maarre, wie zijn het én wat voor programma is het?

Beste Kijkers

Dat kunnen natuurlijk niemand minder dan Maria Tailor en Tamara Elbaz zijn. Duh! De twee besties hebben elkaar weer he-le-maal gevonden in The Real Housewives of Amsterdam, waardoor het iconische duo niet meer weg is te denken uit de populaire serie.

Sterker nog, Videoland is zelfs zo’n fan van de besties, dat ze ook te zien zijn in een andere show van de streamingdienst. Via Instagram deelt Tamara dan ook welk programma dit is. “Eindelijk mogen we verklappen in welk nieuw tv-programma Maria en ik te zien zijn, wel zes weken lang!”, zo legt ze uit. “Namelijk het programma ‘Beste Kijkers‘, welke vanaf vandaag wordt uitgezonden op Videoland.”

Hilarisch

En hoewel dit format iets héél anders is dan The Real Housewives, zijn we er niet minder enthousiast voor! “In dit programma geven bekende koppels/stellen/vrienden/vriendinnen commentaar op bestaande succesvolle tv-programma’s”, aldus Maria. Enne, laten Maria en Tamara daar nou precies geschikt voor zijn!

Dat dit dus een perfect programma is voor Maria en Tamara, is een ding wat zeker is. Precies daarom spoort Tamara haar volgers dan ook aan om te gaan kijken. “En wat hebben we toch gelachen tijdens de opnames. En hoe het uiteindelijk gemonteerd is… het is echt hilarisch.” Ha! Wij gaan in ieder geval zeker kijken.

Bron: Instagram, Fem-Fem | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws