Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen staat stil bij bijzondere dag

'Kerst is voor mij niet meer zoals het was'

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

Het is een bijzondere dag vandaag voor Louisa Janssen en haar familie. Precies een jaar geleden overleed haar broertje. Een enorm groot gemis, wat de realityster nog dagelijks met zich meedraagt. Op Instagram staat ze dan ook stil bij deze moeilijke dag.

Jaar geleden

"Gister zat je bij me en vandaag hoorde ik dat je er niet meer was, het is vandaag een jaar geleden", begint Louisa haar verhaal op Instagram. "Een vreselijk jaar en nog steeds een moeilijke tijd. Elke dag denk ik aan je, elke week probeer ik een bloem bij je neer te leggen. Het gemis blijft", deelt de realityster. "Ik bekijk onze video’s foto’s en diep van binnen huil ik."

Louisa heeft nu dan ook een heel ander gevoel bij de aankomende feestdagen. "Kerst is voor mij niet meer zoals het was." Maar ze is ook dankbaar. "Ik ben blij met de mensen om me heen die me steun en liefde geven, maar ook vooral met m’n werk als tv ster. Ben gelukkig druk bezig met veel tv dingen, zodat ik toch afleiding heb. Want phoe phoe, deze donkere dagen vallen me heel zwaar", aldus Louisa.

Bijzondere tattoo

"Wij als gezin denken aan je en leggen straks weer een mooie bos rozen bij je neer. Meer kan ik niet doen, maar ik draag je bij me op m’n arm ❤️", schrijft Louisa tot slot. Daarbij deelt ze een foto van de bijzondere tattoo die ze eind oktober samen met haar moeder zette. “Mijn moeder heeft nog nooit een tattoo laten zetten, dus ik heb haar dit weekend meegenomen naar de tattooshop”, vertelde Louisa destijds. “Daar hebben wij samen de vingerafdruk van mijn broertje en haar zoon laten zetten. Dat was best wel een emotioneel moment, maar wel mooi.”

De tattoo bestaat uit de vingerafdruk van haar broertje, in de vorm van een hartje. Deze staat zowel bij moeder en dochter op de arm. Wat bijzonder! Naast de vingerafdruk, hebben Louisa en haar moeder ook de handtekening van Jantje laten zetten. “Zodat we hem elke dag bij ons hebben. Wij hebben nu samen iets van onze geliefde Jantje op onze arm staan."

Wij wensen Louisa en haar familie veel sterkte vandaag!

Bron: Instagram @louisa.janssen, Grazia archief | Beeld: NL Beeld