Wauw! Louisa Janssen laat Songfestivalinzending horen

Louisa deelt met welk nummer ze graag hoopte mee te doen.

Vandaag werd bekendgemaakt dat niemand minder dan Joost Klein volgend jaar Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Helaas betekent dit voor Louisa Janssen dat haar liedje het niet is geworden. Desalniettemin besluit de realityster om een stukje van haar nummer te delen.

Inzendingen

De afgelopen maanden hebben verschillende BN’ers hard gewerkt aan een inzending voor het zangfestijn. Net als onder meer Joost, Bankzitters, Numidia, The Jordan en April Darby heeft Louisa een liedje gemaakt voor het Songfestival. Uit alle aanmeldingen heeft de commissie uiteindelijk voor Joost Klein gekozen.

“Er waren veel inzendingen uit allerlei genres, maar zijn inzending heeft naar ons inzicht de grootste hitpotentie”, zo vertelde Twan van de Nieuwenhuijzen, voorzitter van de selectiecommissie.” Daarmee valt het sprookje voor Louisa in duigen. Too bad!

Liedje

Louisa heeft hard gewerkt aan een liedje en heeft daarom besloten om het alsnog met haar volgers te delen. Ze deelt een stukje uit het lied op haar Instagram. “Helaas ben ik het niet geworden met m’n songfestivalliedje, had het zo graag gewild maar helaas”, schrijft Louisa, die aangeeft dat ze het volgend jaar gewoon nog een keer gaat proberen. “Wil jullie toch even een klein stukje laten horen van mijn songfestivallied!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen)

Complimentjes

In de comments regent het complimentjes voor Louisa. “Wat een tof liedje! 👏”, reageert Samantha Steenwijk. En: “Klinkt hartstikke leuk! Jammer dat het niet gekozen is.”, schrijft iemand anders. “Oh jammer!! Wat een gaaf nummer 😍”, reageert weer een andere volger.

Het Songfestival vindt van 7 tot en met 11 mei plaats in de Zweedse stad Malmö. Welk liedje Joost zal gaan zingen is nog niet bekend. Dit wordt in maart bekendgemaakt. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard | BeeldL NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws