Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kwetsbare Louisa Janssen biecht op stemoperatie te overwegen

'Ik blijf maar dingen aan mezelf verbouwen omdat het voor mij nooit vrouwelijk genoeg is'

We kennen Louisa Janssen als iemand die altijd vrolijk is en haar woordje klaar heeft tegenover alles en iedereen. Maar niets is minder waar, want ook zij heeft zo haar onzekerheden. Dit blijkt nogmaals uit haar laatste post op Instagram, waarin ze een boekje opendoet over de schaamte voor haar stemgeluid.

Openhartig

Ze begint haar openhartige bericht op Instagram met: ''Nou lieve mensen ik wil iets over mezelf vertellen.'' Ze biecht op dat ze niet bepaald gelukkig is met zichzelf. ''Ik kom als een hele zekere dame over, maar ook ik heb wat onzekerheden de laatste tijd. Ik blijf maar dingen aan mezelf verbouwen omdat het voor mij nooit vrouwelijk genoeg is'', vertelt de realityster.

Stemoperatie

Als voorbeeld noemt Louisa iets wat ze afgelopen weekend heeft meegemaakt. Een paar jongens zijn met haar aan het flirten, tot ze de vraag stellen of Louisa een man is. ''Ik vroeg aan ze: 'Zie ik eruit als een man?' Nee, zeiden de jongens. Je bent een mooie vrouw, maar je stem is best zwaar.''

Door dit soort situaties heeft Louisa het gevoel dat er iets niet klopt. Het heeft als gevolg dat Louisa een stemoperatie overweegt. ''Omdat altijd als ik ergens binnenkom en praat, mensen me aankijken alsof ik een monster ben. Ik lig hier soms wel even wakker van'', bekent ze. Haar hele post lees je hieronder:

Reacties

Louisa krijgt onder haar kwetsbare verhaal steun uit verschillende hoeken. Michella Kox, een van haar beste maatjes, vindt Louisa's stem goed zoals het is. ''Je bent wie je bent, wees gelukkig met jezelf. Je bent prachtig! Stop alsjeblieft en wees trots op wie je bent en wat je bereikt hebt'', plaatst ze in een reactie onder het bericht. TV-producer Herald Adolfs reageert: ''Dat wat jou onderscheid van anderen is niet een zwakte maar juist je kracht.'' En ook artiest Déon Leon schrijft: ''Lieve Louisa, HAAAAIIIIIII Dat ben jij, dat maakt jou, jou! Moet je niks aan veranderen… je bent uniek, net als ik, of wie dan ook… ❤️'' Enne, daar zijn wij het volledig mee eens!

Bron: Instagram @louisa.janssen, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld