Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief: babynieuws voor Marvin en Ferdi

Aaahw!

premiere Een Grote Familie

Prachtig babynieuws voor Prince Charmings Marvin en Ferdi Pool. De twee zijn namelijk weer een neefje rijker, zo delen ze vol trots op Instagram. Ook delen ze een te schattige foto van de kleine man. Smelt!

Neefje

"We zijn weer een neefje rijker ❤️", deelt Ferdi vol trots op Instagram. Daarbij deelt hij een prachtige foto van hem en Marvin met de kleine spruit. "Heerlijk thuiskomen van huwelijksreis! Welkom in onze familie lieve Sef ❤️", aldus de trotse oom. Te lief!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Lieve reacties

Onder de post staan volop lieve reacties en felicitaties. "In love 😍, reageert Marvin. "Gefeliciteerd!! Wat een leuke naam ❤️, laat iemand achter. "Alweer een mini pool 🥹🥹", schrijft weer een ander. "😍😍 Zo mooi!! Gefeliciteerd trotse oom's! ❤️", "Plaatje👌🏼" en "Adorable 🥰", klinkt het verder in de comments. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie neefje!

Honeymoon

De afgelopen weken hebben Marvin en Ferdi genoten van een geweldige honeymoon. Eind juni gaven de heren – die elkaar leerden kennen in het eerste seizoen van Prince Charming – elkaar het jawoord op een droomlocatie in Limburg. Na hun bruiloft vertrokken de newly weds naar de stad van de liefde. “We rijden de volgende dag naar Parijs. Zo hopen we nog een paar dagen in onze liefdesbubbel te blijven, voordat het normale leven weer begint", schreven ze destijds. De echte honeymoon stelden ze nog even uit, maar nu was het dan ein-de-lijk zover. "Eerst een paar dagen Miami en daarna een tiendaagse cruise door de zuidelijke Cariben", deelden ze eind november voor de start van hun reis. Enne, dat ze genoten hebben is duidelijk te zien op hun Instagram. Heerlijk!

Bron: Instagram @ferdipool, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20231010 - Première van de Videoland serie Een Grote Familie. Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Ferdi Pool en partner Marvin Wijnans