Het is zover: honeymoon Prince Charmings Marvin en Ferdi eindelijk aangebroken

De heren hebben er zin in!

Prince Charmings Marvin en Ferdi gaven elkaar eind juni het jawoord op een droomlocatie in Limburg. Na de bruiloft vertrokken de twee naar Parijs om een paar dagen van hun liefdesbubbel te genieten. De echte honeymoon zou pas het eind van het jaar plaatsvinden. Het wachten zit er voor de lovebirds nu op, want hun echte huwelijksreis is dan eindelijk aangebroken!

Huwelijksreis

Nadat de twee in het huwelijksbootje waren gestapt, kozen Marvin en Ferdi ervoor om een paar dagen naar de stad van de liefde te vertrekken. “We rijden de volgende dag naar Parijs. Zo hopen we nog een paar dagen in onze liefdesbubbel te blijven, voordat het normale leven weer begint”, deelde Marvin destijds met Grazia.

De echte honeymoon stelden de twee nog even uit. “Ferdi heeft het in de zomer altijd heel erg druk met zijn restaurant, daarom plannen we onze ‘echte’ huwelijksreis aan het eind van het jaar. De locatie weten we nog niet. Ergens waar de zon schijnt.”

Op naar de zon

Inmiddels is het zover en is het stel vertrokken naar Schiphol. “Het is eindelijk zover: ONZE HONEYMOON!🥰❤️”, deelt Ferdi op Instagram. Ook maakt hij bekend op welke locatie ze van de zon gaan genieten. “Eerst een paar dagen Miami en daarna een tiendaagse cruise door de zuidelijke Cariben. Can’t wait 🌴.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

In de reacties op Instagram worden de heren overspoeld met lieve berichten. Hun followers wensen hun ontzettend veel plezier op hun honeymoon. Ook namens Grazia wensen we Marvin en Ferdi een heel fijne huwelijksreis!

Fotografie: Ruud Janssen 

Laatste nieuws