Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Marvin en Ferdi halen trouwherinneringen op

Hoe lief!

premiere Een Grote Familie

Op 21 juni 2023 was het zover en stapten Marvin en Ferdi in het huwelijksbootje op een prachtige locatie. Gisteren stond het stel even stil bij die prachtige dag en bezochten ze de locatie nog een keer.

Prachtige bruiloft

Prince Charmings Ferdi en Marvin trouwden afgelopen juni in Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Sindsdien trakteren de heren ons op prachtige throwbacks van hun magische dag. Eerder plaatsten de twee al beelden van de first look en nu delen ze een aantal kiekjes vanaf de trouwlocatie. Dit keer is het echter geen throwback, want de twee hebben de locatie nogmaals bezocht!

"Heerlijk om een nachtje terug te zijn in het kasteel waar we getrouwd zijn. Brings back memories🥰❤️", schrijven ze op Instagram bij een reeks lieve kiekjes. Op de foto's zien we Marvin en Ferdi op bed liggen, zien we een foto van het kasteel en krijgen we een kleine sneak peek van een dagje Maastricht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

De twee zijn duidelijk aan het nagenieten samen, net als hun volgers. "Lekker genieten samen", klinkt het massaal in de comments. Aahw!

Wedding vibes

Na de big wedding in juni reden de lovebirds door naar Parijs voor een korte honeymoon. De ‘echte honeymoon’ staat voor later gepland. Destijds gaven Marvin en Ferdi al aan wat ze nog meer hebben bedacht voor de toekomst. “We hopen lang samen te blijven, en ons fijne leven verder voort te zetten. Hopelijk ooit met onze eigen B&B”, deelt Ferdi. Waarop Marvin aanvulde: “Inclusief manege met paarden. Daar droomde ik als paardenmeisje al van. Net als een koets met paarden bij mijn bruiloft, maar dat werkt bij ons niet omdat we alles op één locatie hebben. Geeft niet, een mooi lesje in loslaten, haha!” Sounds good! 

Bron & Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20231010 - Première van de Videoland serie Een Grote Familie. Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Ferdi Pool en partner Marvin Wijnans