Te lief: Joan Pronk en Niek Marijnissen delen eerste gezinskiekje

'My everything'

Eind oktober zijn Joan Pronk en Niek Marijnissen de trotse ouders geworden van dochtertje Jazzy. Het stel is dolgelukkig met de komst van hun kleine meid en daarom deelt Joan een prachtig kiekje op Instagram van hun kersverse gezinnetje van drie.

Jazzy

Op 26 oktober is Joan, die we kennen van haar deelname aan Love Island, voor het eerst mama geworden. “Koppie zo mooi, handjes zo zacht. Welkom lieve Jazzy, op jouw lieve snoetje hebben wij al die tijd gewacht”, schreef ze na de bevalling op Instagram. Inmiddels is hun kleine spruit alweer bijna een maand oud (time flies!) en zijn er natuurlijk al de nodige foto’s gemaakt. Eén daarvan deelt Joan dit weekend op the gram: een prachtige gezinsfoto.

Gezinnetje

Nadat Joan en Niek, die we kennen van The Bachelorette, een lange tijd heel gelukkig zijn geweest met z’n tweeën, vormen ze sinds kort dus een gezinnetje van drie. Op Instagram deelt Joan een tweetal spiegelfoto’s van hun gezin, gemaakt in de babykamer van Jazzy. En we moeten zeggen: wat een prachtig plaatje! “My everything 💕✨ feeling very blessed 🫶”, schrijft de mommy erbij. Te lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Heftige bevalling

Onlangs liet Joan al weten dat ze een ‘heftige bevalling’ heeft gehad. “Iets wat wij allemaal nog moesten verwerken en een plekje moesten geven, mijn verhaal wordt nog vervolgd…” schreef ze op Instagram. “Ook het herstel die volgde was zwaar; het gebrek aan mobiliteit (doordat ik ben geknipt), de hormonen die door je lijf gieren, het niet kunnen slapen, de zweet aanvallen in de nacht, borstvoeding die zeer deed, moeilijk naar het toilet gaan, de onzekerheid”, legt ze uit. “Het was best moeilijk om er dan tegelijkertijd van te kunnen ‘genieten’.”

Maar Joan blijft positief! “Tijd heelt, en gelukkig gaat het proces snel door de onvoorwaardelijke liefde die je ervoor terugkrijgt”, gaat ze verder. “Na 2 weken lijk ik ook weer stap voor stap de oude te zijn maar dan in een nieuw jasje, namelijk mama. Een nieuwe rol die ik aanneem voor mijn hele leven”, schrijft ze. “Maar ik kan dit, ik ben hiervoor gemaakt, gemaakt voor jou lieve Jazzy. ❤️” Aahw!

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws