Joan Pronk geeft update na kraamweek: ‘Super trots op ons’

'Je moet opeens een kind in leven houden'

Vorige week deelden Joan Pronk en Niek Marijnissen het heugelijke nieuws dat ze ouders zijn geworden van hun eerste kindje samen. Inmiddels zit de kraamweek er alweer op en hebben de kersverse ouders ontzettend veel geleerd, zo deelt Joan in een update op Instagram.

Jazzy

Op Instagram liet de kersverse mommy vorige week weten dat ze is bevallen van een prachtige dochter. Het meisje is op 26 oktober geboren en luistert naar de naam Jazzy. “Koppie zo mooi, handjes zo zacht”, aldus Joan. “Welkom lieve Jazzy, op jouw lieve snoetje hebben wij al die tijd gewacht. 🥰” Bij deze zoete tekst worden een aantal kiekjes gedeeld van de eerste week met de kleine spruit. Zo zien we foto’s voorbijkomen met haar mega trotse papa én mama. Cuteness overload! Het meisje is trouwens op een wel heel bijzondere datum ter wereld gekomen, namelijk op de verjaardag van papa Niek! “26-10-2023 (op papa zijn verjaardag) ons mooiste cadeau”, zei Joan daarover op Instagram.

De kraamweek

Inmiddels is de kleine meid alweer anderhalf week bij Joan en Niek en zit de kraamweek er alweer op. “Na 9 dagen onze allerliefste kraamverzorgster Diana in huis te hebben gehad is het echt tijd om nu alles zelf te doen”, schrijft Joan op Instagram. Daarbij deelt ze een serie te lieve kiekjes van de kleine Jazzy, papa en mama aan het ‘werk’ en natuurlijk een selfie met de kraamverzorgster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

“Ik vind het super spannend aangezien Niek ook weer aan het werk is (dat was ff janken😭 #kraamtranen) maar ik heb er het volste vertrouwen in aangezien wij zoveel hebben geleerd en gegroeid zijn in een korte tijd”, vervolgt ze. “Want ja, je zal wel moeten… Je moet opeens een kind in leven houden. ❤️😭”

Trots

De afgelopen week hebben Joan en Niek dan ook veel geleerd. “Van luiers verschonen, borstvoeding geven (vandaar de witte kool in mijn bh vanwege stuwing lol) badje geven tot baby massage, we hebben het allemaal maar gedaan en ik ben echt super trots op ons 💪🏽”, aldus de realityster.

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws