Ahw! Joan Pronk deelt lief bericht voor dochtertje Jazzy

'Ik ben hiervoor gemaakt, gemaakt voor jou lieve Jazzy'

Twee weken geleden zijn Joan Pronk en Niek Marijnissen de trotse ouders geworden van hun eerste dochtertje, genaamd Jazzy. Op Instagram staat de voormalig Love Island-deelneemster nu stil bij de heftige bevalling en het herstel, maar deelt ze ook lieve woorden voor haar kleine meid.

Bijzonder moment

Op 26 oktober werd Joan voor het eerst mama. “Koppie zo mooi, handjes zo zacht. Welkom lieve Jazzy, op jouw lieve snoetje hebben wij al die tijd gewacht”, schreef ze na de bevalling op Instagram. Inmiddels is de kleine spruit alweer twee weken op de wereld. “2 weken geleden ontmoetten wij jou voor het eerst lieve Jazzy, en wat ben ik blij dat dit moment is vastgelegd met Niek en mijn mama (jouw oma) naast mij 🫶”, schrijft Joan nu op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige video van het moment dat ze Jazzy voor het eerst in haar armen heeft. Te lief!

Heftige bevalling

“De bevalling is heftig geweest”, vervolgt Joan. “Iets wat wij allemaal nog moesten verwerken en een plekje moesten geven, mijn verhaal wordt nog vervolgd…” Maar ook het herstel was pittig voor de kersverse mom. “Ook het herstel die volgde was zwaar; het gebrek aan mobiliteit (doordat ik ben geknipt), de hormonen die door je lijf gieren, het niet kunnen slapen, de zweet aanvallen in de nacht, borstvoeding die zeer deed, moeilijk naar het toilet gaan, de onzekerheid”, legt ze uit. “Het was best moeilijk om er dan tegelijkertijd van te kunnen ‘genieten’.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Onvoorwaardelijke liefde

Maar Joan blijft positief! “Tijd heelt, en gelukkig gaat het proces snel door de onvoorwaardelijke liefde die je ervoor terugkrijgt”, gaat ze verder. “Na 2 weken lijk ik ook weer stap voor stap de oude te zijn maar dan in een nieuw jasje, namelijk mama. Een nieuwe rol die ik aanneem voor mijn hele leven”, schrijft ze. “Maar ik kan dit, ik ben hiervoor gemaakt, gemaakt voor jou lieve Jazzy. ❤️” Aahw!

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws