Oeh! Wie is de Mol? deelt op mysterieuze wijze details over nieuw seizoen

Spannend!

De makers van Wie is de Mol? houden ons al maanden in spanning over het nieuwe seizoen. Inmiddels weten we wanneer we weer voor de buis kunnen zitten met een molboekje in onze handen, maar welke kandidaten er dit jaar meedoen en waar ze naartoe reizen, is nog steeds een groot raadsel. Op een deel daarvan krijgen we nu het antwoord!

Nieuw seizoen

Nu het einde van het jaar in zicht is, staan WIDM-fans alweer in de startblokken. De eerste aflevering is namelijk meestal begin januari te zien. De speculaties over de exacte datum zijn verleden tijd, want AVROTROS heeft de officiële startdatum al ruimschoots onthuld. Omcirkel zaterdag 6 januari 2024 maar in je agenda, want dan kan de zoektocht naar De Mol weer beginnen.

Mysterieus bericht

Nog minder dan twee maanden te gaan tot het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint dus. Enne, AVROTROS deelt nu een mysterieus bericht op hun Instagram-pagina. “Do you want to know the future? 🔮🇲🇽 21 november 👉 wieisdemol.nl 👈”, valt er te lezen. Wat er van deze specifieke datum precies de bedoeling is, is dus nog onduidelijk. Wat we wel door deze post te weten komen, is dat het populaire spelprogramma dit keer plaatsvindt in het prachtige… Mexico!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

De beelden zijn alvast veelbelovend!

Veel vraagtekens

Hoewel de startdatum en het land van bestemming nu bekend zijn, blijven Molloten nog met veel vraagtekens achter. Er ontbreekt namelijk nog steeds een belangrijk detail: wie zijn de kandidaten? We zijn natuurlijk erg benieuwd welke BN’ers er meedoen! We gokken dan ook dat dit hetgeen is wat op 21 november op de site bekend wordt gemaakt! Of dat ook echt zo is? Time will tell! 

Het 24e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari 2024 elke week om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

Bron: Instagram @AVROTROS | Beeld: WIDM

Laatste nieuws