Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: er is een nieuwe Ferry-film op komst

We can't wait!

Heel goed nieuws voor fans van de bekende Brabantse drugsbaron Ferry Bouman! Hoofdrolspeler Frank Lammers heeft in de nieuwste aflevering van Open Kaart namelijk aangekondigd dat we, na een film en serie, nóg een nieuwe Ferry-film kunnen verwachten.

Nog meer Ferry

We zijn nog aan het nagenieten van het eerste seizoen van Ferry: De Serie. Maarre, de makers zijn nog lang niet klaar met het verhaal rondom drugbaron Ferry Bouman – en daar zijn we stiekem heel blij mee. In een nieuwe aflevering van Open Kaart is Frank Lammers te gast bij Robbert Rodenburg. Aan het einde van het gesprek verklapt de acteur dat er nog een Ferry-film aankomt, 'die weer vooruit gaat in de tijd'. "Dus die zit eigenlijk na de serie", legt hij uit.

https://youtu.be/l2PocBQo_So?si=8hHnNaIbP0Tj3hvc

Laatst truc

In Open Kaart wil Frank nog niet te veel verklappen, maar gelukkig deelt Netflix alvast iets meer informatie. "Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?" delen ze over het plot. Oeeh!

Wanneer te zien?

Frank Lammers en Huub Smit nemen de hoofdrollen in de nieuwe Ferry-film op zich. De overige castleden worden later bekendgemaakt. We moeten nog wel even geduld hebben, want de film zal volgend jaar te zien zijn. We can't wait!

Mocht je in de tussentijd geen genoeg kunnen krijgen van de Brabantse Drugsbaron, dan kun je natuurlijk Ferry: De Serie (nog een keer) bekijken. De serie is sinds begin deze maand bij Netflix te zien. Hierin probeert Ferry als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Een must-see!

Bron: Open Kaart, RTL Boulevard | Beeld: Netflix