Het internet gaat uit z’n dak door schattige video Taylor Swift en Travis Kelce

Cute!

Afgelopen weekend gaf Taylor Swift een van haar ‘Eras Tour’-concerten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Het was een heus spektakel, maar haar zangkunsten waren niet het enige waar fans massaal van uit hun dak gingen. Na de show rende de zangeres op haar nieuwe liefje Travis Kelce af, omhelsde hem naast het podium en gaf hem een innige zoen. Enne, de beelden ervan gaan he-le-maal viraal.

Nieuwe liefde

Swifties speculeren al weken dat de twee aan het daten zijn. Zo werd Taylor gezien bij wedstrijden van de football-speler en werden ze hand in hand gefotografeerd. Hoewel ze zelf officieel nog niets naar buiten hadden gebracht over een relatie, kunnen we nu wel stellen dat iedereen het mag weten: ze zijn mega verliefd! Fans zijn door het dolle heen wanneer er een video naar buiten komt van het té schattige moment tussen de twee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pop Base (@popbase)

Naast deze out in the open liefdesverklaring zou Travis naar verluidt samen met zijn schoonvader Scott Swift aanwezig zijn geweest bij het concert. Als dat niet bewijst dat het dik aan is tussen de twee, weten we het ook niet meer!

Reacties

Het internet ging letterlijk uit z’n dak van dit lieve moment tussen de lovebirds. “Ze lijkt zo gelukkig 🥲“, reageert een volger. “Omg dat rennen!!!”, schrijft een ander. Andere volgers reageren met: “TAYVIS IS OFFICIEEL 😍”, “Blij voor ze 😍😍”, en “De manier waarop hij lacht als hij naar haar kijkt 😍 Ik ben obsessed.” Nou, wij ook!

Karma

Naast de uitbundige omhelzing had het nieuwe liefje van Taylor nóg een moment of shine te pakken zaterdagavond. Tijdens de show paste ze de songtekst van haar nummer Karma aan om naar Travis te verwijzen. Zo zong ze in plaats van ‘The guy on the screen‘ over ‘the guy on the Chiefs‘, waarmee ze verwijst naar het team waar haar nieuwe lover voor speelt. Te cute!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @popbase | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws