Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Mean Girls-actrices keren terug in rol voor commercial

'On Wednesdays we still were pink'

Te leuk nieuws: de originele Mean Girls-cast is herenigd voor een nieuw project. Drie van de vier actrices zijn namelijk nog één keer in hun rol teruggekeerd voor een –jawel – supermarktcommercial. Enne, we moeten toegeven: dit is op de valreep nog de beste reclame van het jaar.

Mean Girls gespot

Onlangs werden Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) en Lacey Chabert (Gretchen Wieners) al samen gespot in roze outfits op een filmset. Toen werd er nog volop gespeculeerd dat de originele actrices uit de tienerhitfilm tóch zouden terugkeren in de nieuwe Mean Girls-film. Maarre, niks blijkt minder waar te zijn. We weten nu namelijk waar de ladies mee bezig waren, namelijk een supermarktreclame. Wait, what? 

Commercial

Ja, je leest 't goed. De Mean Girls-actrice zijn gestrikt voor een commercial van de Amerikaanse supermarktketen Walmart. Lindsay, Amanda en Lacey zijn te zien als de volwassen versies van hun rollen in de populaire film uit 2004. Maar dat is nog niet alles, het verhaal speelt zich namelijk af op hun oude middelbare school.

Lindsay vertelt in de rol van Cady wederom het verhaal van de film. Lacey is als Gretchen inmiddels moeder en Amanda vertolkt als Karen de rol van verslaggever. Enne, ook bekende uitspraken uit de film komen terug in de commercial. "Sommige dingen veranderen nooit. On Wednesdays we still were pink", klinkt het. OMG!

https://www.tiktok.com/@hey_im_craig/video/7296519300901244202

Waar is Rachel?

Alleen Rachel McAdams ontbreekt in het reclamespotje. Zij speelde de rol van Regina, de gemene leidster van de vriendengroep, in Mean Girls. Waarom de actrice niet te zien is, is helaas niet bekend. De commercial staat overigens in het teken van Black Friday, wat in Amerika nog véél groter is dan in Nederland. Walmart pakt groots uit door de bekende actrices in te zetten, en komt bovendien elke woensdag met een nieuw spotje – mét de Mean Girls-ladies in de hoofdrol. We like! 

Bron: RTL Boulevard, TikTok @hey_im_craig, Grazia archief | Beeld: Mean Girls