Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: de originele cast van Mean Girls is samen gespot

Zou het?

Het is alweer een tijdje geleden dat er bekend werd gemaakt dat Mean Girls een nieuwe film krijgt – zonder originele cast, zo werd er gezegd. Enne, nu lijkt dat vervolg toch echt een stukje dichter bij te komen, mét originele cast! Niemand minder dan Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) en Lacey Chabert (Gretchen Wieners) zijn namelijk gespot in roze outfits op een filmset. En dat kan natúúrlijk geen toeval zijn, toch?

Mean Girls the Musical

Al eerder kwam er naar buiten dat de originele cast niet terug zou keren in de gloednieuwe film Mean Girls the Musical, welke in 2024 te zien gaat zijn. De reden hiervoor was dat Paramount 'de dames niet zou betalen wat ze waard zijn'. "Alle vier de dames waren bereid terug te komen voor de musical, maar Paramount heeft geen respect gehad voor wat ze waard zijn. Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen", aldus een bron.

Er is zelfs al een hele nieuwe cast bekendgemaakt voor de musical. Renee Rapp zal de rol van Regina George op zich nemen, en Christopher Britney vertolkt de rol van Aaron Samuels. Er is dus ook geen enkel signaal gegeven dat de originele cast terug zou keren in de film. Sad!

Tóch gespot

Toch lijkt er een change of plans te zijn geweest, want Lindsay, Amanda en Lacey zijn met z'n drieën gespot, in roze outfits, op een set. Enne, natuurlijk kan dat geen toeval zijn. De beelden werden – natuurlijk – gedeeld op TikTok, en veel fans van de film zijn dan ook laaiend enthousiast over dit ge-wel-dige nieuws.

@flynnwest I am in shock😭💅🏼 #meangirls #lindsaylohan #film #celebritynews #fypシ #flynnwest ♬ greedy - Tate McRae

"Dit is de Mean Girls die we nodig hebben", schrijft iemand onder de video. "Ja, we hebben dit nodig!", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "Ik kan niet wachten", "OMG" en "Ze zijn geen spat verandert." True that!

Waar is Rachel?

Toch valt het volgers wel op dat er een specifiek personage mist. Enne, dat is natuurlijk niemand minder dan de iconische Regina George a.k.a. Rachel McAdams. De vraag waar de blondine dan ook is in deze setting, is hoofdvraag nummer één. Enne, eigenlijk vragen wij ons dit ook af. Want: waar is Rachel? We zouden toch nog even moeten blijven gissen, aangezien er verder nog helemaal geen informatie over naar buiten is gekomen. De vraag óf we het drietal dan ook daadwerkelijk terug gaan zien in de film is dan ook nog maar de vraag... Fingers crossed!

Bron: Beautify | Beeld: Mean Girls