Oeh! Giel de Winter krijgt eigen documentaire

De documentaire is volgende maand al te zien.

Giel de Winter is samen met Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens hét gezicht van StukTV, dat dit jaar alweer elf jaar bestaat. Al jarenlang voert het drietal de meest spectaculaire opdrachten uit en maken ze de vetste programma’s. Maar een programma over hun eigen leven? Die was er tot nu toe nog niet. Giel mag nu het spits afbijten, want hij krijgt een eigen documentaire op Amazon Prime Video.

Elf jaar StukTV

StukTV bestaat alweer elf jaar. Vorig jaar vierde het drietal nog hun tienjarig jubileum. In die tien jaar is er een hoop veranderd. “Ik praatte niet veel, had weinig zelfvertrouwen en was veel rustiger. Inmiddels ben ik opener, uitbundiger”, vertelde de programmamaker vorig jaar aan Grazia.

“Vroeger durfde ik mijn ideeën alleen thuis achter mijn computer uit te voeren. Mijn slaapkamer was echt mijn vertrouwensplek. Daar kon ik mezelf zijn en durfde ik alles. Presentator worden was eigenlijk nooit mijn bedoeling. Ik wilde het liefst achter de schermen blijven. Tot we echt iemand nodig hadden en Thomas en Stefan zeiden: ‘Waarom doe jij het niet?’” Goed, de rest is geschiedenis!

Kwetsbare inkijk

Binnenkort krijgen we een kwetsbare inkijk in het leven van Giel, want hij krijgt zijn eigen documentaire. In de film Giel: Dromen zonder grenzen, krijgen we meer te zien van de altijd drukke Giel en zijn creatieve dromen. We hoeven niet lang meer te wachten, want al op 15 november zal de documentaire te zien zijn. Op zijn Instagram deelt de programmamaker alvast een trailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

Onder meer Stuk-collega’s Thomas van der Vugt en Stefan Jurriëns reageren vol trots in de comments. “Mega mega trots❤️👏”, klinkt het. YouTuber Kalvijn, Bas Smit en dj Freddy Moreira laten weten erg nieuwsgierig te zijn naar de docu.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws